U zoekt SAP-medewerkers?

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van Professional SAP Talent. Zorgvuldig geselecteerde SAP Young Professionals met een hele goede SAP expertise. ITrainee herkent uw verantwoordelijkheid voor een kwalitatief hoogstaande SAP-dienstverlening. Wij helpen u aan de mensen die u nodig heeft.

 

Meer informatie

 
 

Best Run SAP Department

Het is onze visie dat alle SAP afdelingen "best-run SAP departement" blijven. Alleen deze afdelingen kunnen snel reageren, omdat zij weten wat er in uw bedrijf gaande is. De veelzijdigheid van beheren, implementeren, functioneel en techniek vraagt om nieuwe ideeën.

 

Meer informatie

 


ITrainee SAP Concept

SAP’ers zijn bijzondere mensen. Met de juiste eigenschappen voor het vak maar ook de juiste instelling en persoonlijkheid. Wij zorgen ervoor dat onze bijzondere mensen bij u op de juiste plaats binnen uw team komen. En onze betrokkenheid stopt niet na het plaatsen van een trainee. Wij blijven de trainee begeleiden.

 

Meer informatie

 
 

Het verhaal van

"Onze ervaringen met SAP trainees van ITrainee zijn zeer goed. Het is iedere keer weer opvallend hoe snel ze gewoon meededen binnen de SAP afdeling. Dit werkt voor ons zeer prettig."

 

Meer informatie