>Solliciteer nu
Afgelopen Drive in Day bij iTrainee
| 2 min
Britt Smulders

Afgelopen 4 juli 2023 heeft onze Drive in Day plaatsgevonden en wat was het leuk! Er werd genetwerkt, ontdekt en gelachen!

Voor de Drive in Day hadden verschillende kandidaten zichzelf aangemeld, wie 4 juli vol enthousiasme binnen kwamen en dezelfde dag nog met een contract en een mooi toekomstperspectief weg zijn gereden. Wij als iTrainee kunnen jou namelijk helpen met het vinden van een goede match! Want wat als je nu nog niet weet wat je na je afstuderen wilt doen, of bij welk type bedrijf en in welke functie je aan de slag wilt? 

Tijdens ons traineeship word je in een snelvaart opgeleid tot SAP Consultant. Als SAP consultant ben jij dé schakel tussen IT en business. Jij maakt de vertaalslag tussen businessvraagstukken en hoe je deze op een SAP vriendelijke manier implementeert en optimaliseert.

Samen kijken we naar jouw wensen en skills, en zoeken daar de perfecte werkgever bij. Wil jij bij een top200 organisatie werken? Of toch liever een kleinschalig productiebedrijf of consultancybureau? Alles is mogelijk! De keuze voor een opdrachtgever maken wij samen met jou! Aan welke organisatie kun je zoal denken: Deloitte, KPMG, Jumbo, HEMA, NS,  Achmea, ABN-AMRO, Heineken, MyBrand en nog véél meer…
Tijdens de iTrainee Drive-in-Day kregen kandidaten de kans om een contractaanbieding te ontvangen in één dag met een traditionele Bossche versnapering, een lunch en twee interview-rondes gedurende de dag.

Heb je nu onze Drive in Day gemist en baal je stiekem toch een beetje? Ben je bijna afgestudeerd met een HBO / WO diploma (BA of MA); heb je affiniteit met IT en ben je leergierig & proactief? Neem dan alsnog snel contact met ons op zodat we dit moment dubbel en dwars inhalen! Dit kan via de mail (britt.smulders@itrainee.nl) of via onze andere kanalen. 

Over Britt Smulders

Britt studeerde Strategic Management & Entrepeneurship aan Tilburg University. Na haar studie startte zij in 2022 als Campus Lead bij iTrainee. Zij onderhoudt en organiseert al het contact met studieverenigingen wat op haar lijf is geschreven. Studenten helpt ze graag aan een mooie toekomst. En daarnaast inspireert zij trainees om de leukste werkgever voor hem of haar te vinden.

Meer weten over een traineeship?Do you want to know more about a traineeship?

Praat direct met ImkeTalk directly to Imke

Op zoek naar SAP consultants?Are you looking for SAP consultants?

Praat direct met CecileTalk directly to Cecile

Kunnen we je ergens mee helpen?Can we help you with anything?