>Solliciteer nu
iTrainee, een Great Place To Work!
| 2 min
Sander van Hooijdonk

Tijdens een medewerkersonderzoek heeft Great Place To Work alle iTrainee collega’s gevraagd naar het vertrouwen, trots en plezier dat zij binnen iTrainee ervaren. Het resultaat? Wij zijn een Great Place To Work! En daar zijn we heel trots op.

De perfecte match tussen jonge talenten en opdrachtgevers is niet het enige wat wij belangrijk vinden. Ook de perfecte match tussen onze medewerkers en iTrainee is van groot belang. Wij denken dat je het beste kan samenwerken in een enthousiast en betrokken team. Vertrouwen speelt hierbij een grote rol, niet alleen vertrouwen in iTrainee, maar ook in je collega’s en jezelf. Alleen op die manier kunnen wij jonge talenten helpen een kickstart te geven aan hun carrière.

Great Place To Work-certificering, wat houdt het in?

De Great Place to Work-certificering is een erkenning van goed werkgeverschap. Aan de hand van een ontwikkelingstool biedt Great Place To Work bedrijven inzichten en handvatten om de bedrijfscultuur te verbeteren. Het is volgens de organisatie van belang dat iedereen kan werken in een Great Place To Work. Bekijk meer informatie over Great Place To Work op: https://www.greatplacetowork.nl/certificering

Over Sander van Hooijdonk

Sander studeerde bedrijfskundige informatica aan Avans Hogeschool in Breda. Na zijn studie startte hij in 2021 als Business Development Consultant bij iTrainee. Hij combineert Sales en Marketing wat op zijn lijf is geschreven. Opdrachtgevers helpt hij graag aan de allerbeste trainees. En daarnaast inspireert hij trainees om de leukste werkgever voor hem of haar te vinden.

Meer weten over een traineeship?Do you want to know more about a traineeship?

Praat direct met ImkeTalk directly to Imke

Op zoek naar SAP consultants?Are you looking for SAP consultants?

Praat direct met CecileTalk directly to Cecile

Kunnen we je ergens mee helpen?Can we help you with anything?