>Solliciteer nu
Festivaldop banner

Hi Festivalganger, wil jij kaarten winnen?

Vul jouw gegevens in en maak kans op één van de festivalkaarten ter waarde van €65,-! Uiteraard moeten de kaarten nog wel te koop zijn 😉

 

Jouw oren beschermen

Je hebt misschien wel twee oren, maar een gehoorbeschadiging wil je niet! Wil jij de iTrainee festivaldop vullen met fijne en goedwerkende oordoppen?

Ga naar deze site en bestel jouw oordoppen met 50% korting door de kortingscode ‘SAP50’ te gebruiken.

 

Win Festivalkaarten

Al 1016 SAP-consultants opgeleid

 Zo werkt het

Ons opleidingsprogramma is een combinatie van standaardmodules en maatwerk voor de opdrachtgever waar een trainee aan de slag gaat. Met technische en functionele opleidingen en training van communicatieve vaardigheden. In no time naar een topbaan!

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom gerust langs voor een kop koffie! Of sluit aan bij onze maandelijkse borrel!

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd wat een SAP Consultant doet? Of wanneer je in aanmerking komt voor het traineeship? Wat je ook wilt weten over ons traineeship, onze FAQ helpt je om snel en gemakkelijk het antwoord te vinden op al je vragen.

 

Duurzaam traineeship

Een uniek opleidingsprogramma bestaande uit standaardmodules, waaronder ontwikkeling van hard en soft skills, in combinatie met maatwerk. Dat is het iTrainee traineeship! Wij gaan altijd voor een duurzame match tussen jou en je toekomstige werkgever. Een plek waar jullie beiden gelukkig van worden. Benieuwd naar het traineeship of wil je graag meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij vertellen je er graag alles over.

Ben jij klaar voor het traineeship?

Meer weten over een traineeship?Do you want to know more about a traineeship?

Praat direct met ImkeTalk directly to Imke

Op zoek naar SAP consultants?Are you looking for SAP consultants?

Praat direct met CecileTalk directly to Cecile

Kunnen we je ergens mee helpen?Can we help you with anything?