>Solliciteer nu

Het Traineeship Programma

Word je consultant? Of juist een IT specialist? Het iTrainee traineeship biedt alle ruimte om dit te ontdekken. Het unieke talentontwikkelingsprogramma geeft jouw carrière een ware kickstart.

Je start met een 10 weken trainingsperiode waar we je de kneepjes van het vak leren. Aan de hand van verschillende sessies en trainingen, gericht op de ontwikkeling van jouw professionele competenties, krijg jij de ruimte om verschillende consultancy richtingen te ontdekken.

Vervolgens kies jij een specialisatie binnen SAP, zoals BI, logistiek, sales, finance of HR. Zo volgt iedere trainee een uniek traject! Hier ga jij 2 maanden mee aan de slag. In de tussentijd gaan wij in gesprek met verschillende organisaties om te bepalen wat voor soort bedrijf aansluit bij jouw talenten en wensen. Is er een match? Dan ga jij met je opgedane kennis en diverse certificaten aan de slag bij een opdrachtgever die precies bij jou past. Na 15 maanden rond jij jouw traineeship af waarna jij jezelf nog verder kan ontwikkelen bij het door jouw gekozen bedrijf, want daar ligt inmiddels een door jou te tekenen contract klaar!

Je carrière starten bij?

ASML logo
CTAC logo
Deloitte logo
Gazelle logo
Hema logo
Ideo logo
Koninklijke landmacht
Mammoet logo
Medtronic logo
My Brand logo
Nationale Nederlanden logo
Rabobank logo
Simac logo

De weg naar jouw topbaan!

Start

januari 1, 2020

Start

Tijdens een kennismakings- en selectiegesprek toetsen we of wij jou het perspectief kunnen bieden waar jij naar op zoek bent. Wij helpen jou met het maken van de juiste keuze.

Lees meer

Learn

januari 2, 2020

Learn

Het traineeship is een combinatie van leren en werken. Zo leer je bedrijfskundige en technische richtingen van SAP, maar tillen we samen jouw soft skills ook naar een hoger niveau!

Lees meer

Match

januari 3, 2020

Match

Wij zoeken naar een opdrachtgever én rol die helemaal aansluit bij jouw talenten, wensen en persoonlijkheid. Consultancy bureau of eindklant, van Groningen tot aan Maastricht en dat in vrijwel elke sector. Wij zijn jouw matchmaker!

Lees meer

Droombaan

januari 4, 2020

Droombaan

Jij gaat aan de slag bij een bedrijf naar eigen keuze dat écht bij jou past. Met de nodige kennis en certificaten op zak, geef jij jouw carrière een ware kickstart!

Lees meer

Enthousiast? Solliciteer dan direct!

Wij gaan altijd voor dé perfecte match

Bij iTrainee hebben we al honderden talentvolle afgestudeerden aan hun dream job geholpen. En tientallen opdrachtgevers blij gemaakt met jonge, ambitieuze medewerkers die direct waarde toevoegen aan impactvolle projecten. Dat lukt ons omdat we goed naar de wensen van onze klanten luisteren. Maar ook omdat onze trainees alleen aan de slag gaan op plekken waar ze zich thuis voelen en hun ambities waar kunnen maken. Want alleen dan ontstaat de perfecte match. Zo werken we aan een mooie SAP-toekomst. Voor bedrijven én voor jonge talenten.

De beste route naar jouw dreamjob

iTrainee helpt jou bij een succesvolle lancering van jouw carrière! Hoe we dat doen? Door een traineeship aan te bieden dat volledig aan te passen is op jouw wensen en ambities. Je leert de bedrijfskundige en/of technische richtingen van (SAP) Consultancy en werkt tegelijkertijd aan je soft skills – zoals feedback geven, plannen & organiseren en leren omgaan met conflicten. Vervolgens helpen we jou om een specialisatie te kiezen in een bepaald domein zoals BI, Logistike, Sales, Finance en HRM. Hoe de roadmap naar jouw dream job er precies uit gaat zien? Dat bepaal je helemaal zelf! En al benieuwd hoe het college en specialisatieprogramma eruit ziet? Download dan hier het programma. Vragen? We helpen je graag!

Download het programma

Al 1016 IT-consultants opgeleid

Net of bijna afgestudeerd?
Kan jij het aan? 

Meer weten over een traineeship?Do you want to know more about a traineeship?

Praat direct met ImkeTalk directly to Imke

Op zoek naar SAP consultants?Are you looking for SAP consultants?

Praat direct met CecileTalk directly to Cecile

Kunnen we je ergens mee helpen?Can we help you with anything?