>Solliciteer nu

iTrainee Alumni aan het woord

Met onze unieke aanpak hebben we in de loop van de jaren al honderden jonge talenten aan een baan als SAP-consultant geholpen bij de mooiste bedrijven van Nederland. Stuk voor stuk ambitieuze mensen die er voor kozen eerst verder te leren om daardoor veel aantrekkelijker te worden voor deze bedrijven. iTrainee: de mooiste kickstart van jouw loopbaan!

Dé springplank naar een topbaan!

Na het behalen van zijn Master aan de Universiteit van Tilburg in Nederland, besloot Miguel dat hij in Nederland wilde blijven. Om zijn carrière een vliegende start te geven, koos hij ervoor om het iTrainee traineeship te volgen. Nu werkt hij als Data Engineer bij Nationale Nederlanden. Lees hier meer over zijn keuze voor dit specifieke pad.

“Ik heb het hier echt naar mijn zin, het team is erg leuk. Al is het nog zo’n groot bedrijf, ik voel me echt goed binnen mijn afdeling. De omgeving stimuleert me intellectueel enorm. Mijn collega’s en manager bieden echt support. Ook zie ik groeimogelijkheden binnen het bedrijf. Er wordt volop in me geïnvesteerd. Het is een relaxte, open omgeving, waar ik erg blij van word. Het traineeship was een geweldige kick-start voor me. Een gloednieuw hoofdstuk van mijn leven is begonnen!”

Miguel, Data Engineer, NN

Frans Daems studeerde Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool en deed een master Marketing Management aan Tilburg University. Na zijn studie startte hij zijn carrière met een traineeship bij iTrainee en koos hij ervoor zich te specialiseren tot SAP Basis Consultant. Je leest hier hoe hij bij myBrand doorgroeide naar de rol van teamleider. En in zijn vakartikel vertelt hij je hoe hij bedrijven helpt om de stap naar SAP S/4HANA te zetten.

“Veel van de technische en functionele kennis die ik bij iTrainee heb opgedaan, gebruik ik nog dagelijks bij mijn werk. En dankzij het traineeship kwam ik erachter dat de technische kant mij beter ligt dan het analyseren van data.”

Frans, SAP Technical Consultant, myBrand

Na zijn studie Human Technology Interaction aan Universiteit Eindhoven kwam Tim terecht bij iTrainee. Na 15 maanden gedetacheerd te zijn geweest bij Nationale Nederlanden is Tim nu werkzaam als intern medewerker. Je leest hier wat hij als SAP Dev-Ops engineer doet en in zijn vakartikel deelt Tim vier lessen die hij leerde tijdens het bouwen van een Fiori-app voor Nationale Nederlanden.

“Ik ben iTrainee ontzettend dankbaar voor de kans die ze me hebben gegeven en de goede begeleiding. Het tempo van het traineeship ligt hoog, maar het is een goede voorbereiding op het werkende leven. En ze zorgen ervoor dat je ergens terechtkomt waar je qua persoonlijkheid en drive goed past.”

Tim, SAP Dev-Ops engineer, NN

Angela kwam na haar studie International Management aan Tilburg University uit bij iTrainee. Daar deed ze kennis op van SAP en leerde ze solliciteren, presenteren en lastige gesprekken te voeren. Via iTrainee kwam Angela bij Mammoet terecht. Je leest hier hoe ze daar doorgroeide tot Business Application Analist en in haar vakartikel vertelt ze je hoe zij in die rol grote projecten in goede banen leidt en hoe ze dat aanpakt.

“iTrainee leerde me veel op sociaal vlak en stoomde me klaar voor het bedrijfsleven. Daarnaast dachten ze ook goed na over welke bedrijven het beste bij mij pasten. Zo kwam ik bij Mammoet terecht. Dat bleek een goede match te zijn.”

Angela, Business Application Analist, Mammoet

Van het eerste contact tot een topbaan!

Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit zocht Lars naar een plek waar hij zijn passie voor IT en organisatieontwikkeling kon combineren. Bij iTrainee deed Lars SAP-kennis op en specialiseerde hij zich in Plant Maintenance. Zo kwam hij terecht bij Alliander. Je leest hier wat hij als Product Owner precies doet. En in zijn vakartikelVeeg het maatwerk uit je SAP-omgeving’ ontdek je aan welke toffe projecten Lars werkt bij Alliander.

“iTrainee bood mij de mogelijkheid om me specifieker te ontwikkelen. Ik deed belangrijke basiskennis van SAP op en kreeg ik er handigheid in. Daardoor kon ik in de eerste maanden bij Alliander direct van waarde zijn.”

Lars, Product Owner, Alliander

In 2017 startte ik na mijn Wiskunde studie met het SAP-traineeship. Tijdens de opleiding leer je de basis van SAP en kun je een goede keuze maken waarin je je wilt specialiseren. Ik vind vooral de combinatie van functionele en technische kennis interessant.

Aukje
SAP-consultant bij Atos

Veel van de technische en functionele kennis die ik bij iTrainee heb opgedaan, gebruik ik nog dagelijks bij mijn werk. En dankzij het traineeship kwam ik erachter dat de technische kant mij beter ligt dan het analyseren van data.

Frans
SAP Technical Consultant, myBrand

Tijdens het SAP-traineeship leerde ik hoe ik uitdagende vraagstukken moest oplossen, maar ook om vertrouwen te hebben in mijn eigen gevoel. Aan mijn tijd bij iTrainee heb ik een uitgebreid netwerk, een mooie werkgever én de liefde van mijn leven overgehouden.

Mille
Salesforce Consultant bij Nextview

Ik was na mijn studie Bedrijfskunde op zoek naar een traineeship om praktijkervaring op te doen en tegelijkertijd verdiepende kennis te vergaren. Op zowel SAP-gebied als voor je soft skills is het traineeship van iTrainee een aanrader.

Stijn
SAP Specialist bij Marel

Van studeren naar fulltime werken leek mij een hele grote stap, daarom wilde ik eerst een traineeship doen. Mijn studie Bedrijfseconomie was erg breed, terwijl het traineeship erg gericht is op het opdoen van specifieke kennis en praktijkervaring.

Karin
SAP CRM consultant bij NS

Kun jij de uitdaging aan?

Meer weten over een traineeship?Do you want to know more about a traineeship?

Praat direct met ImkeTalk directly to Imke

Op zoek naar SAP consultants?Are you looking for SAP consultants?

Praat direct met CecileTalk directly to Cecile

Kunnen we je ergens mee helpen?Can we help you with anything?