iTrainee alumni aan het woord

Met onze unieke aanpak hebben we in de loop van de jaren al honderden jonge talenten aan een baan als SAP-consultant geholpen bij de mooiste bedrijven van Nederland. Stuk voor stuk ambitieuze mensen die er voor kozen eerst verder te leren om daardoor veel aantrekkelijker te worden voor deze bedrijven. iTrainee: de mooiste kickstart van jouw loopbaan!

Dé springplank naar een topbaan!

Angela kwam na haar studie International Management aan Tilburg University uit bij iTrainee. Daar deed ze kennis op van SAP en leerde ze solliciteren, presenteren en lastige gesprekken te voeren. Via iTrainee kwam Angela bij Mammoet terecht. Je leest hier hoe ze daar doorgroeide tot Business Application Analist en in haar vakartikel vertelt ze je hoe zij in die rol grote projecten in goede banen leidt en hoe ze dat aanpakt.

“iTrainee leerde me veel op sociaal vlak en stoomde me klaar voor het bedrijfsleven. Daarnaast dachten ze ook goed na over welke bedrijven het beste bij mij pasten. Zo kwam ik bij Mammoet terecht. Dat bleek een goede match te zijn.”

Angela, Business Application Analist, Mammoet

Na zijn studie Human Technology Interaction aan Universiteit Eindhoven kwam Tim terecht bij iTrainee. Na 15 maanden gedetacheerd te zijn geweest bij Nationale Nederlanden is Tim nu werkzaam als intern medewerker. Je leest hier wat hij als SAP Dev-Ops engineer doet en in zijn vakartikel deelt Tim vier lessen die hij leerde tijdens het bouwen van een Fiori-app voor Nationale Nederlanden.

“Ik ben iTrainee ontzettend dankbaar voor de kans die ze me hebben gegeven en de goede begeleiding. Het tempo van het traineeship ligt hoog, maar het is een goede voorbereiding op het werkende leven. En ze zorgen ervoor dat je ergens terechtkomt waar je qua persoonlijkheid en drive goed past.”

Tim, SAP Dev-Ops engineer, NN

Van het eerste contact tot een topbaan!

Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit zocht Lars naar een plek waar hij zijn passie voor IT en organisatieontwikkeling kon combineren. Bij iTrainee deed Lars SAP-kennis op en specialiseerde hij zich in Plant Maintenance. Zo kwam hij terecht bij Alliander. Je leest hier wat hij als Product Owner precies doet. En in zijn vakartikel ‘Veeg het maatwerk uit je SAP-omgeving ontdek je aan welke toffe projecten Lars werkt bij Alliander.

“iTrainee bood mij de mogelijkheid om me specifieker te ontwikkelen. Ik deed belangrijke basiskennis van SAP op en kreeg ik er handigheid in. Daardoor kon ik in de eerste maanden bij Alliander direct van waarde zijn.”

Lars, Product Owner, Alliander

Bob volgde de opleiding International Business and Management Studies aan de Avans Hogeschool. Hij zocht een traineeship om ervaring op te doen met meerdere bedrijfsprocessen bij verschillende afdelingen en organisaties. Zo kwam hij al snel bij iTrainee terecht, waar hij zich tijdens de opleiding specialiseerde in Retail en Manufacturing.

“Ik koos voor SAP om brede proceskennis op te doen binnen verschillende bedrijven. Bovendien is SAP de grootste ERP software leverancier en dat geeft me eindeloze mogelijkheden in de arbeidsmarkt.

Bob, SAP Logistics Consultant, Ctac

In 2017 startte ik na mijn Wiskunde studie met het SAP-traineeship. Tijdens de opleiding leer je de basis van SAP en kun je een goede keuze maken waarin je je wilt specialiseren. Ik vind vooral de combinatie van functionele en technische kennis interessant.

Aukje

SAP-consultant bij Atos

Ik was na mijn studie Bedrijfskunde op zoek naar een traineeship om praktijkervaring op te doen en tegelijkertijd verdiepende kennis te vergarenOp zowel SAP-gebied als voor je soft skills is het traineeship van iTrainee een aanrader.

Stijn

SAP specialist bij Marel

De stap van studeren naar werken leek mij erg groot en daarom wilde ik eerst een traineeship doen. Mijn studie Bedrijfseconomie was erg breed en het was erg fijn om op deze manier gerichtere kennis en praktijkervaring op te doen.

Karin

SAP CRM consultant bij NS

Kun jij de uitdaging aan?

Meer weten over een traineeship?

Praat direct met Anouk

Op zoek naar SAP consultants?

Praat direct met Cecile

Kunnen we je ergens mee helpen?