>Solliciteer nu

Een toekomst met SAP en low-code

Bij het bouwen van applicaties is low-code development niet meer weg te denken. Gartner verwacht dat meer dan 65 procent van alle bedrijfsapplicaties in 2024 ontwikkeld wordt met low-codeplatformen zoals Mendix, OutSystems en Betty Blocks. De toepassing van low-code groeit dus en daarmee ook de vraag naar talentvolle mensen die deze nieuwe vorm van applicatieontwikkeling beheersen. Mensen die organisaties helpen om applicaties sneller en in nauwe samenwerking met de business te ontwikkelen. Maar die ook de processen en ERP-systemen begrijpen waar organisaties mee werken.

Waarom low-code en SAP?

Bij iTrainee bieden we talentvolle mensen de kans om zich te specialiseren op het raakvlak van low-code development en SAP. Waarom? Omdat organisaties bij de transitie naar SAP S/4HANA ontdekken dat ze er niet aan ontkomen om voor bepaalde bedrijfsspecifieke eigen oplossingen (of maatwerk) te ontwikkelen. Daarom gebruiken steeds meer organisaties low-code platformen om op een snelle en laagdrempelige manier applicaties te bouwen, die makkelijk te integreren zijn met SAP. Zo biedt SAP een eigen low-code platform aan om applicaties te ontwikkelen, maar is het ook mogelijk om applicaties van andere platformen (zoals Mendix en OutSystems) eenvoudig te integreren. Voor de ontwikkeling van applicaties hebben organisaties echter wel mensen nodig die low-code development, SAP en de bedrijfsprocessen begrijpen.

Low-code specialist met SAP-kennis

Bij iTrainee leiden we jonge, talentvolle mensen op tot SAP Low-Code Consultant met een hoogwaardig en intensief opleidingsprogramma. Daarin doen ze basiskennis op van SAP, leren ze methoden & technieken en doen ze sociale vaardigheden op. Vervolgens specialiseren ze zich op het gebied van low-code development en één specifiek low-code platform, op basis van de voorkeuren van de opdrachtgever en trainee. Daarna gaan deze high potentials, onder onze begeleiding, 15 maanden aan de slag bij een opdrachtgever. Met een vast dienstverband in het vooruitzicht.

Niet hardcore programmeren,
maar wel applicaties
ontwikkelen

Voor wie is deze specialisatie?

Deze specialisatie is geschikt voor ambitieuze talenten die graag samen met de business op een innovatieve manier applicaties willen ontwikkelen. Mensen die zelf iets willen creëren door hun technische en functionele kennis te combineren.

Meer weten over het traineeship?

Leer hoe wij trainees opleiden voor een mooie carrière 

Meer weten over een traineeship?Do you want to know more about a traineeship?

Praat direct met ImkeTalk directly to Imke

Op zoek naar SAP consultants?Are you looking for SAP consultants?

Praat direct met CecileTalk directly to Cecile

Kunnen we je ergens mee helpen?Can we help you with anything?