klantenheader23 1 - Opdrachtgevers aan het woord

Opdrachtgevers aan het woord

Trainees van iTrainee kom je overal tegen. Bij bekende multinationals en grote non-profit instellingen, maar ook bij bekende consultancybedrijven gespecialiseerd in SAP. Omdat we altijd intensief zoeken naar de beste match tussen trainee en opdrachtgever, leidt ons traineeship bijna altijd tot een dienstverband. Zo helpen we jong talent aan een mooie carrièrestart en onze opdrachtgevers aan de beste junior SAP-consultants. Misschien gaat een van onze trainees binnenkort wel bij jou aan de slag?

Verrijk je team met de beste junior SAP-consultants

Coop is een zelfstandige coöperatie die levensmiddelen en gerelateerde producten en diensten levert aan consumenten- en ondernemersleden. Bij Coop werken ruim 16.000 mensen, op het Servicekantoor in Velp, in de distributiecentra in Deventer en Gieten, het E-Commerce Center in Almere, en in de 314 supermarkten door het hele land, waarvan 154 filialen en 160 winkels aangestuurd door zelfstandig ondernemers. Coop nam al zeven trainees aan, waarvan er nu nog zes bij het bedrijf in dienst zijn. Lees het verhaal.

“Het voordeel is dat trainees vanuit iTrainee al behoorlijk wat kennis meekrijgen op het gebied van SAP. Daarna kunnen wij ze verder kneden en vormen tot volwaardige experts.”

Jeroen van de Water, IT Portfolio Manager, Coop

iTrainee_klantcase_Coop_400x527px_1

Altijd het allerbeste talent

15120 architecture blue building 269077 - Opdrachtgevers aan het woord

Als enige SAP Recognised Expertise Partner voor Enterprise Asset Management in Nederland, ondersteunt Ideo bedrijven bij het inrichten en optimaliseren van hun service- en onderhoudsprocessen in SAP. Zo hielp het bedrijf bijvoorbeeld Watermaatschappij Vitens in het project ‘Werkorder Management Laboratorium’ met het realiseren van een gebruiksvriendelijke en geïntegreerde Android-applicatie met de nieuwste SAP-technologie. Ideo heeft 45 medewerkers, waarvan ruim een vijfde een verleden heeft bij iTrainee.

“iTrainee weet telkens weer gemotiveerde en passende kandidaten te plaatsen. En dat is best een uitdaging in ons specialistische domein. Deze perfecte match maakt het voor Ideo mogelijk jong en innovatief te blijven.”

Martin Maurer, CEO, Ideo

Wat wij zoeken zijn jonge talenten met een frisse blik op nieuwe technologieën die snel inzetbaar zijn op klantprojecten. Mensen met daadkracht, overtuiging en passie. Die communicatief sterk zijn. En dat vinden we precies bij iTrainee

Jos van der Laan
Manager application management bij Simac

Het werven en opleiden van talenten is een tijdrovende klus. Daarom halen we veel van onze jonge talenten binnen via iTrainee. Zij specialiseren zich in het selecteren en opleiden van talenten met de juiste kennis en vaardigheden.

Dennis Bruijns
Directeur bij MyBrand

Bij de zoektocht naar nieuw talent werken we nauw samen met iTrainee. Zij bieden hun trainees een goede basiskennis van SAP en consultancyvaardigheden. Daarna komen ze bij ons en leren ze de businesskennis. Dat werkt erg goed!

Bas Mommers
SAP Unit Manager Sales, Logistics & HCM bij Atos

We vinden niet alleen technische kennis belangrijk bij jonge talenten. Ze moeten ook affiniteit hebben met businessprocessen, kunnen samenwerken met collega’s en klanten en goed kunnen communiceren. Die mensen vinden we vaak bij iTrainee.

John Helmink
Manager Business Applications bij Mammoet
ASML logo
BAM logo
CTAC logo
Deloitte logo
Gazelle logo
Heineken logo
Hema logo
Ideo logo
Koninklijke landmacht
Mammoet logo
Medtronic logo
My Brand logo
Nationale Nederlanden logo
Rabobank logo
Stedin logo
Simac logo

Trainees die meteen van waarde zijn

Meer weten over een traineeship?

Praat direct met Marloes

Op zoek naar SAP consultants?

Praat direct met Cecile

Kunnen we je ergens mee helpen?