Opdrachtgevers aan het woord

Trainees van iTrainee kom je overal tegen. Bij bekende multinationals en grote non-profit instellingen, maar ook bij bekende consultancy bedrijven gespecialiseerd in SAP. Omdat we altijd intensief zoeken naar de beste match tussen trainee en opdrachtgever, leidt ons traineeship bijna altijd tot een dienstverband. Zo helpen we jong talent aan een mooie carrièrestart en onze opdrachtgevers aan de beste junior SAP-consultants. Misschien gaat een van onze trainees binnenkort wel bij jou aan de slag?

Verrijk je team met de beste junior SAP-consultants

Als enige SAP Recognised Expertise Partner voor Enterprise Asset Management in Nederland, ondersteunt Ideo bedrijven bij het inrichten en optimaliseren van hun service- en onderhoudsprocessen in SAP. Zo hielp het bedrijf bijvoorbeeld Watermaatschappij Vitens in het project ‘Werkorder Management Laboratorium’ met het realiseren van een gebruiksvriendelijke en geïntegreerde Android-applicatie met de nieuwste SAP-technologie. Ideo heeft 45 medewerkers, waarvan ruim een vijfde een verleden heeft bij iTrainee.

“iTrainee weet telkens weer gemotiveerde en passende kandidaten te plaatsen. En dat is best een uitdaging in ons specialistische domein. Deze perfecte match maakt het voor Ideo mogelijk jong en innovatief te blijven.”

Martin Maurer, CEO, Ideo

Altijd het allerbeste talent

Coop koos – als eerste food retailer van Nederland – voor een complete migratie naar de nieuwe SAP HANA technologie. Dankzij de implementatie opereert de organisatie sneller, zowel in de supply chain als in de winkel. De ruim 260 Coop-winkels hebben nu real-time inzicht en het aankoopgedrag van klanten kan veel beter geanalyseerd worden. Diverse trainees vonden een mooie baan in het SAP-team van Coop. 

Dankzij de uitstekende samenwerking met onze partners is dit omvangrijke programma succesvol afgerond. Er is een solide basis gecreëerd voor verdere ontwikkelingen, passend bij de ambitie van Coop: samen maak je ’t verschil!

Herco Boer, CFO, Coop

Wat wij zoeken zijn jonge talenten met een frisse blik op nieuwe technologieën die snel inzetbaar zijn op klantprojecten. Mensen met daadkracht, overtuiging en passie. Die communicatief sterk zijn. En dat vinden we precies bij iTrainee

Jos van der Laan
Manager application management bij Simac

Het werven en opleiden van talenten is een tijdrovende klus. Daarom halen we veel van onze jonge talenten binnen via iTrainee. Zij specialiseren zich in het selecteren en opleiden van talenten met de juiste kennis en vaardigheden.

Dennis Bruijns
Directeur bij MyBrand

Bij de zoektocht naar nieuw talent werken we nauw samen met iTrainee. Zij bieden hun trainees een goede basiskennis van SAP en consultancyvaardigheden. Daarna komen ze bij ons en leren ze de businesskennis. Dat werkt erg goed!

Bas Mommers
SAP Unit Manager Sales, Logistics & HCM bij Atos

We vinden niet alleen technische kennis belangrijk bij jonge talenten. Ze moeten ook affiniteit hebben met businessprocessen, kunnen samenwerken met collega’s en klanten en goed kunnen communiceren. Die mensen vinden we vaak bij iTrainee.

John Helmink
Manager Business Applications bij Mammoet

Trainees die meteen van waarde zijn

Meer weten over een traineeship?

Praat direct met Marloes

Op zoek naar SAP consultants?

Praat direct met Cecile

Kunnen we je ergens mee helpen?