SanderFinance

  Hallo, ik ben Sander en na het behalen van de studie Economie in Tilburg ben ik aan de slag gegaan bij ITrainee. Op dit moment werk ik als SAP Finance consultant bij een IT dienstverlener en ben ik dagelijks bezig met beheerwerkzaamheden voor een grote Nederlandse kruidenierszaak.

  Na mijn studie & Waarom SAP?

  Tijdens mijn afstuderen ben ik tot de conclusie gekomen dat ik graag mijn economische kennis wilden combineren met werkzaamheden in de techniek. Toen ben ik rond gaan kijken wat voor opties er in dat werkgebied waren en ben ik via een vriend bij ITrainee terecht gekomen. De vertaling van dagelijkse financiële processen naar de techniek in SAP was hetgeen dat me erg aan sprak.

  Mijn werk & Ervaringen

  Na de eerste maanden in Den Bosch af te hebben gerond heb ik gekozen voor een functie als SAP Finance consultant en ben ik vervolgens met een rol als beheerder begonnen. Dit houdt in dat je allerlei meldingen vanuit de klant krijgt die zij het liefst zo snel mogelijk verholpen zien worden. Zo ben je vaak aan het zoeken wat een fout kan veroorzaken en leer je bij elke melding het systeem een stukje beter kennen. Ook is er veel contact met het IT team en de gebruikers van de klant. Tijdens verschillende meetings vertellen zij wat voor changes er op de planning staan, dragen zij hun changes over aan ons als beheerders en kunnen gebruikers bij ons terecht met hun vragen. De variëteit van de werkzaamheden en het voldane gevoel van een probleem oplossen is wat naar mijn mening wat een rol als beheerder leuk maakt.

  En verder?

  Mijn carrière als SAP Finance consultant staat nog in de kinderschoenen, maar hopelijk kan ik me de komende jaren bij deze klant verder ontwikkelen en vele problemen oplossen.