>Solliciteer nu

Kies voor een traineeship na je studie in Nijmegen!

Je studie in Nijmegen zit er (bijna) op! En wat wordt je volgende stap? Je bent talentvol, nieuwsgierig, ambitieus, geïnteresseerd in ICT en op zoek naar een succesvolle carrièrestart waarin je direct kunt laten zien wat je in huis hebt. Op een plek waar je je snel kunt doorontwikkelen, want je weet ook dat je nog veel moet leren. Aanbiedingen genoeg, maar hoe maak je de beste keuze? Waar kun je het meeste leren? Wat voor soort werk past het beste bij jou? En het allerbelangrijkste: waar word jij echt gelukkig van?

iTrainee helpt je bij deze zoektocht en geeft je carrière een succesvolle kickstart. Hoe we dat doen? Met een traineeprogramma voor SAP, de meest gebruikte bedrijfssoftware ter wereld. Drie maanden opleiding en dan aan de slag bij het bedrijf van jouw keuze. Met een topbaan in het vooruitzicht! 

De perfecte opstap naar jouw droombaan

Ons traineeship sluit naadloos aan bij deze opleidingen:

Economics

Business Administration

Information Science

En ook bij:

  • Mathematics
  • Accounting & Control
  • Computer Science

Kun jij de uitdaging aan?

Waar jong talent én bedrijven elkaar ontmoeten

Waarom iTrainee?

 Omdat we van gelukkige mensen houden! Van talenten die het maximale uit zichzelf halen, met een waardevolle carrièrestart waaruit ze oprecht plezier halen.

Hoe doen we dat?

Met drie maanden training in technische & functionele kennis en soft skills en een trainee periode van 15 maanden onder intensieve begeleiding.

Het resultaat?

 De beste en meest complete junior SAP-consultants op de markt. Opgeleid in overleg met de organisatie waar ze gaan werken. Zodat ze direct van waarde zijn.

Zo werkt het

Ons opleidingsprogramma is een combinatie van standaardmodules en maatwerk voor de opdrachtgever waar je aan de slag gaat. Met technische en functionele opleidingen en training van communicatieve vaardigheden. Na drie maanden opleiding ga je – onder begeleiding – 15 maanden in de praktijk aan de slag bij een opdrachtgever naar keuze. Met de intentie om na je traineeship als SAP-consultant in dienst te gaan bij dit bedrijf.

Onze focus op SAP

Liever perfect in één ding, dan goed in meerdere dingen. En wij zijn graag de allerbeste! Daarom leiden we alleen SAP-consultants op. Maar dan wel de allerbeste. High potentials die perfect passen bij het bedrijf waar ze gaan werken. Zodat ze ook daar weer gaan behoren tot de allerbesten.

Marktleider

Kennis van SAP, een van de grootste softwarebedrijven ter wereld, is enorm waardevol.

Innovatie

SAP zet nieuwe standaarden als het gaat om procesoptimalisatie, big data en data science.

Vernieuwing

Onze trainees zijn opgegroeid met de nieuwste technologieën en zijn gewend om agile te werken.

Deze Nijmeegse studenten gingen je voor

“Na mijn afstuderen wilde ik heel graag doorleren, maar wel op een manier waarbij theorie en praktijk gecombineerd worden. Dat is precies wat het traineeship van ITrainee me bood.”

Martijn

Master Organizational Design & Development

“Je zowel je functionele als je technische kennis, waarna je de kans krijgt je te specialiseren in een module naar jouw keuze. Afhankelijk van die specialisatie en je interesse, kies je voor een bij jou passende opdrachtgever.“

Kevin

Master Organizational Development & Design

“In mijn werk als Sales and Distribution consultant heb ik met alle facetten van het logistiek proces te maken. Om dit goed te kunnen doen ben ik niet enkel met IT bezig, maar juist veel met de klant en zijn processen.”

Dick 

Master Bedrijfskunde

Topbedrijven waar je aan de slag kunt

ASML logo
CTAC logo
Deloitte logo
Gazelle logo
Hema logo
Ideo logo
Koninklijke landmacht
Mammoet logo
Medtronic logo
My Brand logo
Nationale Nederlanden logo
Rabobank logo
Simac logo

Neem contact op met Anouk

Meer weten over een traineeship?Do you want to know more about a traineeship?

Praat direct met ImkeTalk directly to Imke

Op zoek naar SAP consultants?Are you looking for SAP consultants?

Praat direct met CecileTalk directly to Cecile

Kunnen we je ergens mee helpen?Can we help you with anything?