Kies voor een traineeship na je studie in Tilburg!

Je studie in Tilburg zit er (bijna) op! En wat wordt je volgende stap? Je bent talentvol, nieuwsgierig, ambitieus, geïnteresseerd in ICT en op zoek naar een succesvolle carrièrestart waarin je direct kunt laten zien wat je in huis hebt. Op een plek waar je je snel kunt doorontwikkelen, want je weet ook dat je nog veel moet leren. Aanbiedingen genoeg, maar hoe maak je de beste keuze? Waar kun je het meeste leren? Wat voor soort werk past het beste bij jou? En het allerbelangrijkste: waar word jij echt gelukkig van?

iTrainee helpt je bij deze zoektocht en geeft je carrière een succesvolle kickstart. Hoe we dat doen? Met een traineeprogramma voor SAP, de meest gebruikte bedrijfssoftware ter wereld. Drie maanden opleiding en dan aan de slag bij het bedrijf van jouw keuze. Met een topbaan in het vooruitzicht! 

De perfecte opstap naar jouw droombaan

Ons traineeship sluit naadloos aan bij deze opleidingen:

Master Strategic Management

Master Data Science

Master Supply Chain Management

En ook bij:

  • Master International Management
  • Master Information Management
  • Master Finance

Kun jij de uitdaging aan?

Waar jong talent én bedrijven elkaar ontmoeten

Waarom iTrainee?

 Omdat we van gelukkige mensen houden! Van talenten die het maximale uit zichzelf halen, met een waardevolle carrièrestart waaruit ze oprecht plezier halen.

Hoe doen we dat?

Met drie maanden training in technische & functionele kennis en soft skills en een trainee periode van 15 maanden onder intensieve begeleiding.

Het resultaat?

 De beste en meest complete junior SAP-consultants op de markt. Opgeleid in overleg met de organisatie waar ze gaan werken. Zodat ze direct van waarde zijn.

Zo werkt het

Ons opleidingsprogramma is een combinatie van standaardmodules en maatwerk voor de opdrachtgever waar je aan de slag gaat. Met technische en functionele opleidingen en training van communicatieve vaardigheden. Na drie maanden opleiding ga je – onder begeleiding – 15 maanden in de praktijk aan de slag bij een opdrachtgever naar keuze. Met de intentie om na je traineeship als SAP-consultant in dienst te gaan bij dit bedrijf.

Onze focus op SAP

Liever perfect in één ding, dan goed in meerdere dingen. En wij zijn graag de allerbeste! Daarom leiden we alleen SAP-consultants op. Maar dan wel de allerbeste. High potentials die perfect passen bij het bedrijf waar ze gaan werken. Zodat ze ook daar weer gaan behoren tot de allerbesten.

Marktleider

Kennis van SAP, een van de grootste softwarebedrijven ter wereld, is enorm waardevol.

Innovatie

SAP zet nieuwe standaarden als het gaat om procesoptimalisatie, big data en data science.

Vernieuwing

Onze trainees zijn opgegroeid met de nieuwste technologieën en zijn gewend om agile te werken.

Deze Tilburgse studenten gingen je voor

“Inmiddels werk ik aan mijn derde project en ben ik verantwoordelijk voor datamigratie en autorisaties. Hier leer ik als junior veel over de werking van SAP. Ook kijk ik mee bij de consultants die de EWM-implementatie verzorgen.”

Robin

Master Strategic Management

“Mijn ervaring met iTrainee en het SAP-traineeprogramma is heel positief. Alles dat je leert tijdens de opleiding en je specialisatie vormt een goede basis voor een professionele SAP-carrière bij de opdrachtgever van jouw keuze.”. 

Koen

Tilburg University

“De keuze voor een SAP-traineeship was voor mij niet moeilijk, SAP is een groeimarkt waar veel werk zit en als SAP-consultant ben je echt bezig om het digitale hart van een bedrijf in topconditie te houden.”  

Michael 

Master Strategic Management

Topbedrijven waar je aan de slag kunt

Nationale Nederlanden logo zwart wit
Deloitte logo zwart wit
CTAC logo zwart wit
ASML logo zwart wit
myBrand logo zwart wit
Mammoet logo zwart wit
Rabobank logo zwart wit
Heineken logo zwart wit
Medtronic logo zwart wit
Koninklijke landmacht logo
BAM logo zwart wit
Gazelle logo zwart wit
Hema logo zwart wit
Stedin.net logo zwart wit
ideo logo zwart wit

Neem contact op met Anouk

Meer weten over een traineeship?Do you want to know more about a traineeship?

Praat direct met ImkeTalk directly to Imke

Op zoek naar SAP consultants?Are you looking for SAP consultants?

Praat direct met CecileTalk directly to Cecile

Kunnen we je ergens mee helpen?Can we help you with anything?