Master of Bachelor afgestudeerd?

Gefeliciteerd! Dat heb je mooi gedaan!

Wat wil ik?

Processen optimaliseren, Consultancy, Big Data of Programmeren?

Dit vind jij leuk en je hebt er lang voor gestudeerd! Maar waar kun je daadwerkelijk iets betekenen? Wie biedt jou eigenlijk de beste mogelijkheden die bij jou passen? In Nederland. Of internationaal? Hoe kan jij de kennis die je tijdens de studie hebt opgedaan, begeleid in de praktijk brengen. Hoe pak jij deze grote stap van studie naar baan aan?

Geen werkervaring? Dat is een pre!

Je hebt je Bachelor- of Masterstudie (bijna) afgerond. Het past bij jou om Business Cases op te willen lossen en om dit in een team te realiseren. Je bent analytisch sterk en vindt het leuk om Processen in te richten en te ondersteunen. Met als hulpmiddel de meest gebruikte software op het gebied van bedrijfsprocesautomatisering: SAP. En de bijbehorende Consultancy Skills aanleren.

Programmeren? Dat kan, maar hoeft niet. We maken onderscheid tussen een functionele functie of een technische (programmeer)functie. Het gaat er om waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen!

Zeg ja tegen het traineeship

Je leert als je werkt en werkt als je leert.

Uniek concept voor trainee
ITrainee begeleidt net afgestudeerde Bachelor en Master studenten in het vinden van een goed passende baan bij een mooi bedrijf. Consultancy of eindklant. Jij mag kiezen. Maar wel heel persoonlijk!
Jouw traineeship bestaat uit drie perioden:
• Is dit werkelijk wat bij mij past?
• Een betaalde opleiding van drie maanden
• Inzet bij een van onze vele klanten ondersteund door je persoonlijke coach. Eindklant of Consultancy.

Samen gaan we eerst zorgvuldig na waar je goed in bent. ITrainee heeft daarvoor een bijzondere test, die je inzicht geeft in jouw kwaliteiten. Je krijgt informatie over het traineeship en de gelegenheid om met de honderden trainees, die jou voorgingen, te praten. Waarom hebben zij deze keuze gemaakt. En hoe denken zij daar nu over. Als jij en wij overtuigd zijn, begin je met een drie maanden durende Business SAP Opleiding.

Student wordt Consultant

Een betaalde opleiding van drie maanden.

In een fulltime opleiding van drie maanden, ontwikkel jij je tot een gewaardeerde Business/SAP Consultant. Hoe richt je bijvoorbeeld een logistiek proces met SAP in. In een groepje van maximaal 8 studenten leer je de kneepjes van het vak, maar ook de logica en structuur van SAP. Je wordt SAP gecertificeerd en je hebt wereldwijd erkenning. Maar ook bij jou in de buurt.
Tijdens de opleiding krijg je een nog beter beeld bij welk type organisatie jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Je weet ook duidelijk welk proces jou het meest aanspreekt. Als je het ITrainee SAP College succesvol hebt afgerond, gaan we samen met jou kijken bij welk bedrijf of organisatie jij het beste past. Waar ga je werken?

Maar voordat je bij een van onze 45 klanten aan de slag gaat, gaan we samen goed kijken waar jij het beste op je plaats zit. Niets is zo vervelend als in het diepe gegooid te worden! Of in het ondiepe.

ITrainee heeft een unieke aanpak gedefinieerd om dat voor jou inzichtelijk te maken:

• Bij welke cultuur pas jij het beste met jouw persoonlijke kenmerken?
• Ben je meer geschikt voor een consultancy-rol of een rol bij een eindklant?
• Wil je internationaal werken?
• Ben je meer geschikt voor support of een project?
• Welk Business/SAP domein heeft je voorkeur?

Leer samen met jouw persoonlijke coach hoe je hands-on je weg vindt binnen het bedrijf en SAP. Na deze trainee-periode heb je de mogelijkheid om bij dat bedrijf in dienst te gaan!

ITrainee realiseert een percentage van 95% van de trainees die na afloop van het traineeship aangeven de juiste keuze gemaakt te hebben.

Quotes van trainees en klanten

 • ‘Ideo maakt gebruik van standaard SAP applicaties, gecombineerd met eigen producten en templates gebaseerd op SAP technologie. We hebben 45 medewerkers, waarvan ruim een vijfde een verleden heeft bij ITrainee.'


  Martin Maurer, CEO Ideo

 • Om écht iets voor klanten en organisaties te kunnen betekenen is enkel bedrijfskennis niet meer genoeg. SAP is één van de marktleiders in de ERP en Cloud industrie en vormt dan ook een logisch vertrekpunt als je bedrijfskunde met IT wilt combineren.

  Lars
  Lars
 • Iedere dag nieuwe dingen blijven leren. Dat is misschien niet een heel concreet doel, maar leren kun je overal en op verschillende vlakken. Dat hoeft dus niet bij een specifieke klant, al heb ik het wel heel erg naar mijn zin bij de GasUnie. (…) Eigenlijk wil ik mezelf gewoon iedere dag blijven verrassen/vebazen, dat ik ’s avonds denk: “ik heb weer iets geflikt vandaag, waarvan ik helemaal niet wist dat ik het in me had en dan ben ik trots!”

  Vincent
  Vincent
 • Echter zonder specifieke kennis en ervaring bleek het lastig van waarde te kunnen zijn voor een bedrijf, waardoor de keuze voor een traineeship een bewuste werd.

  Thom
  Thom
 • ‘Wat wij en onze klanten nodig hebben, is een frisse en ontwapenende blik op de digitale wereld, daadkracht, overtuigingskracht en passie. Dat vinden we bij de ‘jonge honden’ van ITrainee die we in relatief korte tijd kunnen begeleiden naar een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten.’


  Linda Beukers, SAP Directeur Experis Ciber

 • Mijn ervaring met het ITrainee traineeship is positief vanwege alle kennis die je op doet maar vooral ook vanwege het persoonlijke contact.

  Iris
  Iris
 • Tijdens een tijdelijke baan hoorde ik voor het eerst over SAP. Ik zag veel potentieel in het programma, omdat het door veel bedrijven gebruikt wordt. Bovendien omvat SAP veel verschillende processen van een bedrijf, daarom leek het mij uitdagend om met het programma te werken en de diverse vraagstukken op te lossen.

  Xenia
  Xenia
 • Ik vertaal de vragen van de klant naar wijzigingen in hun SAP-omgevingen waardoor deze de processen van de klant zo goed mogelijk ondersteunen.

  Gianni
  Gianni
 • Van nature ben ik analytisch aangelegd. Ik vind het leuk om mezelf bezig te houden met complexe vraagstukken, wat SAP meer dan genoeg biedt.

  Sven
  Sven
 • Het SAP college bij ITrainee heeft voor mij een stevige basis gelegd zodat de stap naar het bedrijf waar ik nu werk mogelijk was. Eenmaal aan de slag bij het bedrijf mocht ik al snel aanschuiven bij de maatwerkoplossingen die net wat extra creativiteit vragen. Dit laatste vond ik dan ook erg leuk om te mogen doen.

  Johan
  Johan
 • Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de plaatsing, wat ervoor zorgt dat je uiteindelijk een bedrijf kan kiezen wat goed bij je past. Ik ben erg blij met mijn keuze.

  Martijn
  Martijn
 • ‘Coop blijft investeren in haar IT landschap. We werken in de SAP projecten samen met partners SAP. Maar ook medewerkers van ITrainee werken mee aan de ambities van Coop.’


  Marco van der Zalm, IT manager Coop

 • Mijn ervaring van het Traineeship zelf was uiterst positief. Ik heb veel geleerd van Marc, Myrte, Fred en Noud tijdens de colleges, het onderlinge contact en uiteraard de Muppet gesprekken.

  Michaela
  Michaela
 • Na mijn studie had ik al snel in de gaten dat een traineeship de ideale verbindende factor tussen een studie en mijn eerste echte baan zou zijn. Ik wilde graag in de IT-sector werken. Als International Business student zonder werkervaring in de IT was het voor mij echter moeilijk om direct in de IT-sector aan de slag te komen. Het Traineeship van ITrainee bood daarom een prachtige kans om dat streven toch waar te maken.

  Gianni
  Gianni
 • Ik had niet verwacht de SAP kant op te gaan tijdens mijn studie. Echter, toen ik werd benaderd om eens langs te komen bij Itrainee werd ik snel enthousiast. SAP richt zich op allerlei bedrijfsprocessen wat goed aansluit bij mijn studies.

  Iris
  Iris
sap-logo1

SAP……zegt me niets

Wat is SAP?

SAP is de meest gebruikte software in de wereld om alle bedrijfsprocessen binnen bedrijven en overheden te automatiseren. SAP behoort tot de drie grootste softwarebedrijven ter wereld.

Zij richten zich op het automatiseren van bedrijfsprocessen, bijvoorbeeld Logistiek, HR, Verkoop, Financiën, Management Informatie en Inkoop. SAP wordt ingezet bij organisaties zoals ASML, Philips, Vodafone, Shell, Rademaker, Efteling, Alliander, Rabobank, Jumbo en PostNL.

En in de toekomst?
Omdat SAP zo succesvol is, weet je ook zeker dat je voor jouw toekomst goed zit. Er is veel vraag naar SAP professionals.

Klinkt goed!

Wat kan dit concreet voor mij betekenen?

De combinatie van het zorgvuldig in beeld brengen van jouw kwaliteiten, de drie maanden durende opleiding, begeleiding en het unieke matching proces, helpen jou om plezier en succes in je werk te combineren.

Benieuwd wat je zoal kunt worden? Een paar voorbeelden:

• Management Informatie SAP consultant
• Supply Chain SAP consultant
• Technisch SAP consultant bijv. programmeur

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Wil je meer weten waarom dit juist voor jou van belang kan zijn? Meld je aan en we vertellen je hoe dit werkt. Trouwens, de reeds ingezette trainees willen dat ook graag doen.

Heb je al kunnen kijken naar het verhaal van ….

Wij brengen je in contact met hen.

Contact

info@itrainee.nl

073-7511725

itrainee-gebouw

Heb je een vraag of wil je contact?