Master of Bachelor afgestudeerd? Of bijna?

Gefeliciteerd! Dat heb je mooi gedaan!

Wat wil ik?

Processen optimaliseren, Consultancy, Big Data of Programmeren?

Dit vind jij leuk en je hebt er lang voor gestudeerd! Maar waar kun je daadwerkelijk iets betekenen? Wie biedt jou eigenlijk de beste mogelijkheden die bij jou passen? In Nederland. Of internationaal? Hoe kan jij de kennis die je tijdens de studie hebt opgedaan, begeleid in de praktijk brengen. Hoe pak jij deze grote stap van studie naar baan aan?

Geen werkervaring? Dat is een pre!

Je hebt je Bachelor- of Masterstudie (bijna) afgerond. Het past bij jou om Business Cases op te willen lossen en om dit in een team te realiseren. Je bent analytisch sterk en vindt het leuk om Processen in te richten en te ondersteunen. Met als hulpmiddel de meest gebruikte software op het gebied van bedrijfsprocesautomatisering: SAP. En de bijbehorende Consultancy Skills aanleren.

Programmeren? Dat kan, maar hoeft niet. We maken onderscheid tussen een functionele functie of een technische (programmeer)functie. Het gaat er om waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen!

Zeg ja tegen het traineeship

Je leert als je werkt en werkt als je leert.

Uniek concept voor trainee
ITrainee begeleidt net afgestudeerde Bachelor en Master studenten in het vinden van een goed passende baan bij een mooi bedrijf. Consultancy of eindklant. Jij mag kiezen. Maar wel heel persoonlijk!
Jouw traineeship bestaat uit drie perioden:
• Is dit werkelijk wat bij mij past?
• Een betaalde opleiding van drie maanden
• Inzet bij een van onze vele klanten ondersteund door je persoonlijke coach. Eindklant of Consultancy.

Samen gaan we eerst zorgvuldig na waar je goed in bent. ITrainee heeft daarvoor een bijzondere test, die je inzicht geeft in jouw kwaliteiten. Je krijgt informatie over het traineeship en de gelegenheid om met de honderden trainees, die jou voorgingen, te praten. Waarom hebben zij deze keuze gemaakt. En hoe denken zij daar nu over. Als jij en wij overtuigd zijn, begin je met een drie maanden durende Business/ SAP Opleiding.

Student wordt Consultant

Een betaalde opleiding van drie maanden.

In een fulltime opleiding van drie maanden, ontwikkel jij je tot een gewaardeerde Business/SAP Consultant. Hoe pas je procesoptimalisatie toe bij een logistiek proces met SAP in. In een groepje van maximaal 10 studenten leer je de kneepjes van het vak, maar ook de logica en structuur van SAP. Je wordt SAP gecertificeerd en je hebt wereldwijd erkenning. Maar ook bij jou in de buurt.
Tijdens de opleiding krijg je een nog beter beeld bij welk type organisatie jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Je weet ook duidelijk welk proces jou het meest aanspreekt. Als je het ITrainee SAP College succesvol hebt afgerond, gaan we samen met jou kijken bij welk bedrijf of organisatie jij het beste past. Waar ga je werken?

Maar voordat je bij een van onze 45 klanten aan de slag gaat, gaan we samen goed kijken waar jij het beste op je plaats zit. Niets is zo vervelend als in het diepe gegooid te worden! Of in het ondiepe.

ITrainee heeft een unieke aanpak gedefinieerd om dat voor jou inzichtelijk te maken:

• Bij welke cultuur pas jij het beste met jouw persoonlijke kenmerken?
• Ben je meer geschikt voor een consultancy-rol of een rol bij een eindklant?
• Wil je internationaal werken?
• Ben je meer geschikt voor support of een project?
• Welk Business/SAP domein heeft je voorkeur? Bijvoorbeeld werken met Big Data, logistieke processen optimaliseren. Welkom in het traineeship met zijn vele mogelijkheden.

Leer samen met jouw persoonlijke coach hoe je hands-on je weg vindt binnen het bedrijf en SAP. Na deze trainee-periode heb je de mogelijkheid om bij dat bedrijf in dienst te gaan!

ITrainee realiseert een percentage van 95% van de trainees die na afloop van het traineeship aangeven de juiste keuze gemaakt te hebben.

Quotes van trainees en klanten

 • Omdat SAP zo breed wordt toegepast en er continue innovatie plaatsvindt, raak je als SAP consultant nooit uitgeleerd.

  Pieter
  Pieter
 • Als je aan het traineeship begint hoef je nog niet te weten waar je interesses liggen, en waar je graag in verder zou willen ontwikkelen. Tijdens de cursussen maak je kennis met alle verschillende modules en vanuit daar merk je vanzelf waar je interesses het meeste liggen.

  Bram
  Bram
 • Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de plaatsing, wat ervoor zorgt dat je uiteindelijk een bedrijf kan kiezen wat goed bij je past. Ik ben erg blij met mijn keuze.

  Martijn
  Martijn
 • “Ik heb ervaren dat je tijdens het ITrainee college niet alleen veel leert door uitstekende begeleiding, maar dat je ook een sociaal netwerk opbouwt waar je later veel aan kunt hebben.” Dick, Master Bedrijfskunde

  Dick
  Dick Radboud University in Nijmegen
 • “Het traineeship is een ideale springplank om in de wereld van IT te komen en gaf mij een goeie inhoudelijke basis waar ik nog steeds profijt van heb.” Joey, Master Bedrijfskunde

  Joey
  Joey Radboud University in Nijmegen
 • “In mijn werk als Sales and Distribution consultant krijg ik met alle facetten te maken van het logistiek proces. Om dit goed te kunnen doen moet ik veel kennis hebben, maar ook in staat zijn om de business specifieke kennis snel op te pakken. Je bent niet enkel met de IT bezig, maar juist met de klant en hun processen.” Dick, Master Bedrijfskunde

  Dick
  Dick Radboud University in Nijmegen
 • “Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met ITrainee. Vanaf het college, tot en met mijn werkzaamheden bij mijn opdrachtgever kon ik altijd rekenen op advies en ondersteuning vanuit ITrainee.” Kamil, Materials Management SAP Consultant

  Kamil
  Kamil Materials Management
 • “Tijdens mijn afstuderen ben ik tot de conclusie gekomen dat ik graag mijn economische kennis wilden combineren met werkzaamheden in de techniek. Toen ben ik rond gaan kijken wat voor opties er in dat werkgebied waren en ben ik via een vriend bij ITrainee terecht gekomen. De vertaling van dagelijkse financiële processen naar de techniek in SAP was hetgeen dat me erg aan sprak.” Sander, Master Finance

  Sander
  Sander Tilburg University
 • Iedere dag nieuwe dingen blijven leren. Dat is misschien niet een heel concreet doel, maar leren kun je overal en op verschillende vlakken. Dat hoeft dus niet bij een specifieke klant, al heb ik het wel heel erg naar mijn zin bij de GasUnie. (…) Eigenlijk wil ik mezelf gewoon iedere dag blijven verrassen/vebazen, dat ik ’s avonds denk: “ik heb weer iets geflikt vandaag, waarvan ik helemaal niet wist dat ik het in me had en dan ben ik trots!”

  Vincent
  Vincent
 • Ik vertaal de vragen van de klant naar wijzigingen in hun SAP-omgevingen waardoor deze de processen van de klant zo goed mogelijk ondersteunen.

  Gianni
  Gianni
 • ITrainee is een erg professionele organisatie die inzet op duidelijke afspraken en goed persoonlijk contact. Er is een goede balans van persoonlijke aandacht en persoonlijke vrijheid die ook naar eigen behoefte wat verschoven kan worden.

  Martijn
  Martijn
 • Mijn ervaring met het ITrainee traineeship is positief vanwege alle kennis die je op doet maar vooral ook vanwege het persoonlijke contact.

  Iris
  Iris
 • “Inmiddels ben ik bezig aan mijn derde project, waarin ik verantwoordelijk ben voor data migratie en autorisaties. Omdat data migratie met alle facetten van SAP in aanraking komt, leer je hiermee als junior veel over de werking van een SAP-systeem. Ook kijk ik met een schuin oog mee bij de consultants die de EWM-implementatie op het project verzorgen.” Robin, Master Strategic Management

  Robin
  Robin Tilburg University
 • “De opzet van drie maanden training/studie, om vervolgens bij een zorgvuldig uitgekozen eindklant geplaatst te worden sprak mij meteen al erg aan.” Hessel, Master Transport & Supply Chain Management

  Hessel
  Hessel VU Amsterdam
 • “Je komt als consultant veel in aanraking met de eindgebruikers en de programmeurs, waardoor je van beide kanten erg veel kunt leren. De eindklant waar ik nu zit is werkzaam in verschillende Europese landen, waardoor je veel met verschillende manieren van werken en culturen in aanraking komt.” Hessel, Master Transport & Supply Chain Management

  Hessel
  Hessel VU Amsterdam
 • Na een hele brede opleiding was ik toe om een keuze te maken en me te specialiseren.

  Martijn
  Martijn
 • Mijn werk is elke dag uitdagend. Ik werk met mensen uit veel verschillende disciplines, waardoor ik telkens weer nieuwe dingen leer.

  Youri
  Youri
 • Hiervoor had ik nooit gedacht om in de IT te werken, maar na het gesprek ben ik toch enthousiast geworden

  Youri
  Youri
 • “Waarom SAP? Waarom niet! Althans, dat is wat ik dacht. Ik had er nog nooit van gehoord maar het programma sprak me gelijk aan, omdat het puur om efficiëntie gaat. ” Ryan, Master Behavioral Economics & Game Theory

  Ryan
  Ryan Universiteit van Amsterdam
 • Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met ITrainee. Vanaf het college, tot en met mijn werkzaamheden bij mijn opdrachtgever kon ik altijd rekenen op advies en ondersteuning vanuit ITrainee.

  Kamil
  Kamil
 • Echter zonder specifieke kennis en ervaring bleek het lastig van waarde te kunnen zijn voor een bedrijf, waardoor de keuze voor een traineeship een bewuste werd.

  Thom
  Thom
 • “Toen ik benaderd werd door ITrainee had ik nog niet van SAP gehoord. Ik heb daarom toen verschillende SAP-consultants benaderd om hier meer over uit te zoeken: wat is het eigenlijk precies? Zo kreeg ik een beter beeld van SAP.” Reinout, Developer van SAP Applicaties

  Reinout
  Reinout Development
 • Tijdens een tijdelijke baan hoorde ik voor het eerst over SAP. Ik zag veel potentieel in het programma, omdat het door veel bedrijven gebruikt wordt. Bovendien omvat SAP veel verschillende processen van een bedrijf, daarom leek het mij uitdagend om met het programma te werken en de diverse vraagstukken op te lossen.

  Xenia
  Xenia
 • “Ik vond het traineeship van ITrainee heel nuttig, omdat je in korte tijd een omvattend beeld creëert van de wereld van SAP.” Stefan, Sales & Distribution SAP Consultant

  Stefan
  Stefan Sales & Distribution
 • Van nature ben ik analytisch aangelegd. Ik vind het leuk om mezelf bezig te houden met complexe vraagstukken, wat SAP meer dan genoeg biedt.

  Sven
  Sven
 • Een Traineeship sprak mij sowieso al aan gezien de combinatie van kennis en ervaring opdoen. Het bied je tevens een goede mogelijkheid als starter op de arbeidsmarkt.

 • Nadat ik geplaatst werd bij een bedrijf ben ik pas echt gaan inzien wat SAP kan bijdragen. Het ondersteunt de vele processen in een bedrijf en het is zo aan te passen dat het overal wel een oplossing voor biedt.

  Ivana
  Ivana
 • Het traineeship bij ITrainee geeft je de kans om te oriënteren in de verschillende facetten binnen SAP. Op deze manier creëer je een goede basis om bij een eindklant of consultancy aan de slag te gaan

  Jurryt
  Jurryt
 • Bij ITrainee werd ik goed voorbereid op werken met SAP. Door de algemene basis en een specialisatie in een bepaalde richting heb ik gemerkt dat je vrij snel écht werk kunt verrichten voor de klant.

  Paul
  Paul
 • “Om de theoretische kennis opgedaan tijdens de master om te zetten in praktijk kennis zag ik in SAP een leuke uitdaging.” Teun, Master Information Management

  Teun
  Teun Tilburg University
 • “Ik doe een combinatie van projecten en functioneel support. Dit vindt plaats op kantoor en bij de klant op locatie. Waarbij ik dus zowel nieuwe processen in SAP beschikbaar maak, als problemen oplos van bestaande processen.” Michael, Master Strategic Management

  Michael
  Michael Tilburg University
 • Na mijn studie had ik al snel in de gaten dat een traineeship de ideale verbindende factor tussen een studie en mijn eerste echte baan zou zijn. Ik wilde graag in de IT-sector werken. Als International Business student zonder werkervaring in de IT was het voor mij echter moeilijk om direct in de IT-sector aan de slag te komen. Het Traineeship van ITrainee bood daarom een prachtige kans om dat streven toch waar te maken.

  Gianni
  Gianni
 • “Door te kiezen voor SAP gaan er vele deuren open en dat is de reden dat ik hiervoor heb gekozen.” Rik, Bachelor Business IT & Management

  Rick
  Rick Hogeschool van Amsterdam
 • “De ervaring die ik heb met ITrainee is zeer positief! Het traineeship vormt een goede basis voor een professionele SAP-carrière. Daarbij is de menselijke behandeling die centraal staat bij ITrainee zeer prettig. Wanneer er problemen of vragen zijn dan kan ik altijd bij ITrainee terecht. Ook de persoonlijke aanpak voor het zoeken van een match met een opdrachtgever heb ik als zeer positief ervaren. Er wordt echt gekeken in wat voor organisatie en bij welke werkzaamheden jij jezelf het beste voelt.” Koen, Master Supply Chain Management

  Koen
  Koen Tilburg University
 • Tijdens de gesprekken met ITrainee werd meteen duidelijk dat ik in en na het SAP traineeship de kans kreeg om nog een hoop te leren. Dit is een fantastische stap van het studentenleven naar een werkend bestaan.

  Paul
  Paul
 • “Verder heb ik ontzettend veel contact met de daadwerkelijke gebruikers van deze modules, ‘de business’. Ik organiseer bijvoorbeeld workshops om ze zo efficiënt mogelijk gebruik te laten maken van het ingerichte proces. Dit persoonlijke contact en het overbrengen van kennis geeft mij ontzettend veel voldoening.” Thomas, Master Finance

  Thomas
  Thomas Tilburg University
 • "Door de persoonlijke benadering van Myrte, Fred en Noud word je goed geholpen om te ontdekken wat je nu écht leuk en interessant vindt, en welke richting je binnen SAP op wil. Ik zou mijn modules voor geen goud willen ruilen." Jeroen, Master Informatica

  Jeroen
  Jeroen Radboud University in Nijmegen
 • “Van nature ben ik analytisch aangelegd. Ik vind het leuk om mezelf bezig te houden met complexe vraagstukken, wat SAP meer dan genoeg biedt. Verder kom ik goed tot mijn recht in de rol van functioneel SAP consultant. De uitdaging om de wens van de klant zo goed mogelijk door te vertalen naar concrete oplossingen binnen SAP is iets waar ik mezelf graag mee bezig houdt.” Sven, Master Organisatiekunde

  Sven
  Sven Tilburg University
 • Ik heb de vrijheid ervaren om zelf te kiezen wat ik leuk vind, dit is erg belangrijk om uit te komen bij de specialisatie die jou het beste ligt.

  Jurryt
  Jurryt
 • Mijn ervaring van het Traineeship zelf was uiterst positief. Ik heb veel geleerd van Marc, Myrte, Fred en Noud tijdens de colleges, het onderlinge contact en uiteraard de Muppet gesprekken.

  Michaela
  Michaela
 • Dit was precies waar ik naar op zoek was aan het begin van mijn carrière; Eerst wat leren om vervolgens snel aan de slag te gaan.

  Jurryt
  Jurryt
 • ‘Wat wij en onze klanten nodig hebben, is een frisse en ontwapenende blik op de digitale wereld, daadkracht, overtuigingskracht en passie. Dat vinden we bij de ‘jonge honden’ van ITrainee die we in relatief korte tijd kunnen begeleiden naar een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten.’


  Linda Beukers, SAP Directeur Experis Ciber

 • “Ik heb voor SAP gekozen omdat dit een groeimarkt is waar heel veel werk zit in de aankomende jaren. Tevens is SAP erg bezig met innoveren. De keuze voor een SAP traineeship was voor mij niet heel erg moeilijk, omdat je enerzijds bezig bent met consultancy en anderzijds bezig bent met het digitale hart van een bedrijf in topconditie te houden.” Michael, Master Strategic Management

  Michael
  Michael Tilburg University
 • “Als je affiniteit met IT hebt, en een rol wilt hebben bij de inrichting, aansturing en beheer van het beste softwareprogramma voor bedrijven, zou ik zeker voor SAP kiezen. En wel via ITrainee! Daar heb je namelijk garantie op een hele goede begeleiding en word je geplaatst bij de opdrachtgever die het beste bij je past.” Kamil, Master Financial Management

  Kamil
  Kamil VU Amsterdam
 • “Bij ITrainee zoeken ze namelijk vooral mensen die geïnteresseerd zijn in de wereld van ICT & SAP. Dus niet ervaring, maar juist interesse is het belangrijkste punt in je sollicitatie.” Marlon, Master Organizational Development & Design

  Marlon
  Marlon Radboud University in Nijmegen
 • ITrainee voelt zich oprecht betrokken bij de trainees. De persoonlijke begeleiding is goed. Je bent niet zomaar een nummertje.

  Michiel
  Michiel
 • “Veel grote bedrijven regelen een groot deel van hun processen in modules van SAP. Ik wist dus vrij zeker dat ik bij ITrainee de kans kreeg om me te ontwikkelen op een gedeelte van SAP dat bij me past. Daarnaast heb ik altijd al veel interesse in ICT gehad.” Paul, Business Intelligence SAP Consultant

  Paul
  Paul Business Intelligence
 • Na het afronden van de SAP cursus werd er door ITrainee, in samenspraak met mij, gekeken naar matches tussen mij en mogelijke opdrachtgevers. Zo kon ik na enkele maanden al aan de slag bij de opdrachtgever

  Bram
  Bram
 • “SAP is één van de marktleiders in de ERP en Cloud industrie en vormt dan ook een logisch vertrekpunt als je bedrijfskunde met IT wilt combineren.” Lars, Master Strategic Management

  Lars
  Lars Radboud University in Nijmegen
 • De ervaring die ik heb met ITrainee is zeer positief! Het traineeship vormt een goede basis voor een professionele SAP-carrière.

  Koen
  Koen Tilburg University
 • Nu ik terugkijk op mijn periode als SAP-trainee besef ik dat het een goede keuze is geweest. Training in IT is in het huidige computertijdperk voor iedereen een aanrader.

  Casper
  Casper
 • “In mijn ervaring is ITrainee erg persoonlijk opgezet. Hoewel er intussen steeds meer trainees binnenstromen, weet het management precies het hoe en wat van je situatie. Dat ze je elke paar weken even komen opzoeken om te vragen hoe het gaat, versterkt dit gevoel. Ook was de groepsband met de zeven medetrainees in mijn groep erg goed. De meesten van ons zien elkaar nog steeds.” Kevin, Master Organizational Development & Design

  Kevin
  Kevin Radboud University in Nijmegen
 • Het SAP college bij ITrainee heeft voor mij een stevige basis gelegd zodat de stap naar het bedrijf waar ik nu werk mogelijk was. Eenmaal aan de slag bij het bedrijf mocht ik al snel aanschuiven bij de maatwerkoplossingen die net wat extra creativiteit vragen. Dit laatste vond ik dan ook erg leuk om te mogen doen.

  Johan
  Johan
 • ‘Coop blijft investeren in haar IT landschap. We werken in de SAP projecten samen met partners SAP. Maar ook medewerkers van ITrainee werken mee aan de ambities van Coop.’


  Marco van der Zalm, IT manager Coop

 • "Na mijn afstuderen wilde ik graag doorleren, maar wel op een manier waarbij theorie en praktijk gecombineerd worden. Dit is precies wat er in het traineeship van ITrainee zit." Martijn, Master Organizational Design & Development

  Martijn
  Martijn Radbouw University in Nijmegen
 • Ook de persoonlijke aanpak voor het zoeken van een match met een opdrachtgever heb ik als zeer positief ervaren. Er wordt echt gekeken in wat voor organisatie en bij welke werkzaamheden jij jezelf het beste voelt.

  Koen
  Koen
 • “IT wordt steeds belangrijker en SAP heeft één van de meest toonaangevende softwarepakketten in het internationale bedrijfsleven.” Casper, Master Supply Chain Management

  Casper
  Casper Tilburg University
 • “Vanuit een eerdere baan was mijn interesse gewekt in ERP, maar ik had nog geen basiskennis op dit gebied. Het traineeship was een mooie kans om in relatief korte tijd een training af te ronden en snel aan de slag te gaan met de opgedane kennis.” Frank, Master Psychologie

  Frank
  Frank Tilburg University
 • “Eigenlijk stond het niet op mijn planning om te starten met een traineeship. Ik dacht dat dit zou voelen als opnieuw studeren, terwijl ik net klaar was met mijn tweede master. Tot ik bericht kreeg van ITrainee via LinkedIn. Normaal ging ik eigenlijk nooit in op verzoeken via LinkedIn, maar bij dat van ITrainee leken ze echt goed naar mijn profiel te hebben gekeken. Ik wilde dus wel eens zien wat dat zou worden.” Ivana, Master Marketing & Master Supply Chain Management

  Ivana
  Ivana Tilburg University
 • Ik heb ervaren dat je tijdens het ITrainee college niet alleen veel leert door uitstekende begeleiding, maar dat je ook een sociaal netwerk opbouwt waar je later veel aan kunt hebben.

  Joey
  Joey
 • “Bij Itrainee staat jouw ontwikkeling centraal en doen ze er alles aan om je goed op weg te helpen in de SAP wereld.” Reinout, Developer van SAP applicaties

  Reinout
  Reinout Development
 • “ Zowel het analytisch denken en het doorgronden van de processen en systemen van mijn studie herkende ik ook in SAP en dit sprak me aan.” Marlon, Master Organizational Development & Design

  Marlon
  Marlon Radboud University in Nijmegen
 • “Het traineeship bij ITrainee heb ik als zeer prettig ervaren. De kleine klassen zorgen voor een persoonlijke aanpak en voldoende tijd om de basis van SAP te leren. De combinatie van theorie-lessen en praktijk-oefeningen zorgt ervoor dat je goed voorbereid wordt op het werken met SAP in een professionele organisatie. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan andere vaardigheden, zoals soft skills, time management en presenteren.” Robin, Master Strategic Management

  Robin
  Robin Tilburg University
 • Ik had niet verwacht de SAP kant op te gaan tijdens mijn studie. Echter, toen ik werd benaderd om eens langs te komen bij Itrainee werd ik snel enthousiast. SAP richt zich op allerlei bedrijfsprocessen wat goed aansluit bij mijn studies.

  Iris
  Iris
 • De combinatie van nagenoeg oneindige mogelijkheden in SAP en de begeleiding die door ITrainee verzorgd wordt, waren voor mij van doorslaggevend belang.

  Thomas
  Thomas
 • “Binnen de organisatie waar ik nu werkzaam ben houd ik me voornamelijk bezig met de nieuwste trends en tools binnen het Business Intelligence vakgebied en word ik door mijn manager voornamelijk ingezet als de schakel tussen de business en de meer ervaren BI consultants.” Lars, Master Strategic Management

  Lars
  Lars Radboud University in Nijmegen
 • Voordat ik benaderd werd door ITrainee wist ik erg weinig van SAP, maar na het eerste gesprek was mijn interesse meteen gewekt.

  Karin
  Karin
 • Om écht iets voor klanten en organisaties te kunnen betekenen is enkel bedrijfskennis niet meer genoeg. SAP is één van de marktleiders in de ERP en Cloud industrie en vormt dan ook een logisch vertrekpunt als je bedrijfskunde met IT wilt combineren.

  Lars
  Lars
 • “Iedere klant is anders, wat het juist dynamisch en uitdagend maakt. Iedere klant heeft een ander soort advies nodig, van simpele handelingen tot complexe processen. Het klantcontact en de communicatie is erg belangrijk. Begrijpen hoe de Business het best geholpen is met een bepaalde IT oplossing is dan ook één van de leukste uitdagingen die er is.” Jurryt, Master Marketing

  Jurryt
  Jurryt Radboud University in Nijmegen
 • “Je krijgt de basiskennis van zowel de functionele als de technische kant mee, waarna je vervolgens de kans krijgt je te specialiseren voor een module naar jouw keuze. Afhankelijk van de cijfers die je gedurende het traineeship gehaald hebt en je interesse voor bepaalde modules, krijg je erna de keuze uit enkele aanbiedingen van de opdrachtgevers van ITrainee. “ Kevin, Master Organizational Development & Design

  Kevin
  Kevin Radboud University in Nijmegen
 • ‘Ideo maakt gebruik van standaard SAP applicaties, gecombineerd met eigen producten en templates gebaseerd op SAP technologie. We hebben 45 medewerkers, waarvan ruim een vijfde een verleden heeft bij ITrainee.'


  Martin Maurer, CEO Ideo

sap-logo1

SAP……zegt me niets

Wat is SAP?

SAP is de meest gebruikte software in de wereld om alle bedrijfsprocessen binnen bedrijven en overheden te automatiseren. SAP behoort tot de drie grootste softwarebedrijven ter wereld.

Zij richten zich op het automatiseren van bedrijfsprocessen, bijvoorbeeld Logistiek, HR, Verkoop, Financiën, Management Informatie en Inkoop. SAP wordt ingezet bij organisaties zoals o.a. ASML, Philips, Coop Supermarkten, Rabobank en Alliander. Of je kiest voor het Consultancy SAP traineeship

En in de toekomst?
Omdat SAP zo succesvol is, weet je ook zeker dat je voor jouw toekomst goed zit. Er is veel vraag naar SAP trainees.

Klinkt goed!

Wat kan dit concreet voor mij betekenen?

De combinatie van het zorgvuldig in beeld brengen van jouw kwaliteiten, de drie maanden durende opleiding, begeleiding en het unieke matching proces, helpen jou om plezier en succes in je werk te combineren.

Benieuwd wat je zoal kunt worden? Een paar voorbeelden:

• Big Data Consultant
• Supply Chain SAP consultant
• Technisch SAP consultant bijv. programmeur
• Of….kies maar.

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Wil je meer weten waarom dit juist voor jou van belang kan zijn? Meld je aan en we vertellen je hoe dit werkt. Trouwens, de reeds ingezette trainees willen dat ook graag doen.

Heb je al kunnen kijken naar het verhaal van ….

Wij brengen je in contact met hen.

….meer te weten komen over jouw mogelijkheden?

direct contact met Anouk

stel al je vragen aan Inge

073-7511725

mail onze recruiters

direct contact met Anouk

stel al je vragen aan Inge

073-7511725

mail onze recruiters

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je email of 06 achter.