>Solliciteer nu

Student Recruiter Vacature

Wil jij tijdens je studie alvast relevante werkervaring opdoen? Wil jij alles leren over recruitment, alvast professionele vaardigheden opdoen en onderdeel worden van een gezellig team? Word dan student recruiter bij iTrainee.

iTrainee is dé matchmaker tussen jonge talenten en bedrijven die verlegen zitten om jong talent. Dat doen we met een hoogwaardig en intensief opleidingsprogramma, niet alleen zorgvuldig afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers, maar vooral op de wensen van onze trainees.

Salaris

€11,21 per uur

Contract

Parttime

Locatie

‘s-Hertogenbosch

Heb jij de skills en het netwerk om studenten aan ons traineeship te matchen?

 

Wat ga je doen?

Als student recruiter werk je samen met andere studenten, die er een sport van maken om de beste studenten van Nederland te vinden, te informeren en enthousiasmeren voor het traineeship van iTrainee. Een rol waarin je je in het begin richt op het zoeken van talent. Een vak apart, waarvan wij jou de fijne kneepjes leren! Je hebt diverse searchtools tot je beschikking. En je weet met je enthousiasme mensen nieuwsgierig te maken naar het mooiste traineeship van Nederland. Naarmate je het werk steeds meer onder de knie krijgt, krijg je meer verantwoordelijkheden en ondersteun je onze recruiters steeds meer bij hun dagelijkse werk.

 

Jouw werkzaamheden

Het vinden en enthousiasmeren van Young Professionals. Je zet je skills en je netwerk in om ideale kandidaten voor ons traineeship te zoeken. Met enthousiasme maak je deze Young Professionals nieuwsgierig voor ons programma.

Ondersteunen van het recruitment team. Als student weet jij het beste waar potentiële trainees naar op zoek zijn en wat zij belangrijk vinden. Jouw inbreng is daarom zeker belangrijk om op leuke en creatieve manieren meer studenten te bereiken.

Het inzetten van verschillende searchtools. Om geschikte kandidaten voor ons traineeship te vinden, maken we gebruik van verschillende searchtools. Jij gaat met deze tools aan de slag om de beste kandidaten te vinden.

 

Wat neem je mee?

– Enthousiasme

– Plezier

– Je eigen netwerk, je bent tenslotte ook een student en die zoeken wij!

– Lef om initiatief te tonen

– (Aanstekelijke) energie

Waarom zou je voor iTrainee kiezen?

Vrijheid en flexibiliteit

Je hebt de vrijheid om je eigen draai aan het werk te geven en je rol zelf in te vullen. Deze flexibiliteit vertaalt zich ook in de mogelijkheid tot thuiswerken en een gezonde werk-privébalans.

Gezellig en gedreven team

Jouw inbreng wordt op prijs gesteld en samen werken we naar onze doelen toe. De sfeer is gezellig en informeel, zowel op de werkvloer als tijdens uitjes.

Ruimte om te ontwikkelen

Onze organisatie groeit snel en dat vinden we ook belangrijk bij onze medewerkers. Je krijgt dan ook de ruimte om jezelf op zowel persoonlijk- als werkvlak te ontwikkelen.

En nu?

Denk je: dat is iets voor mij? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct via onderstaande gegevens!

Heb je nog vragen, of wil je even langskomen voor een kennismaking? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze Recruiter Ivo: +31 6 55 55 28 39 of email naar recruitment@itrainee.nl

Meer weten over een traineeship?Do you want to know more about a traineeship?

Praat direct met ImkeTalk directly to Imke

Op zoek naar SAP consultants?Are you looking for SAP consultants?

Praat direct met CecileTalk directly to Cecile

Kunnen we je ergens mee helpen?Can we help you with anything?