>Solliciteer nu

Trainee Vacature

Ben jij op zoek naar een baan die echt bij jou past en aansluit op jouw interesses en ambities? Meld je aan en start je carrière bij een werkgever die echt bij je past!

Salaris

€2.800 – €3.200 (incl. vakantiegeld)

Contract

Fulltime

Ben jij klaar voor de start van je carrière?

Leer alles over bedrijfsprocessen én IT

In ons traineeship maak je kennis met de verschillende richtingen in het bedrijfsleven: van HR tot Sales, Marketing, Finance en Logistiek. Zo kun je zelf ontdekken wat het beste bij je past. Dit alles combineren we met een verdieping in IT. Waarom? IT speelt tegenwoordig een essentiële rol in de dagelijkse bedrijfsvoering. Immers zijn alle domeinen in organisaties ermee verweven. Met kennis en vaardigheden op het gebied van IT, nemen je kansen op de arbeidsmarkt flink toe.

Verdieping met SAP

Die IT-verdieping doen we met SAP, de meest gebruikte Business Application Software ter wereld. Zo werken onder andere organisaties als Hema, Heineken, ASML en Nationale Nederlanden met deze software. SAP is zeker niet alleen interessant als je op een technische richting bent afgestudeerd, maar ook als je een bedrijfskundige studie hebt afgerond. Bij SAP draait namelijk alles om het optimaliseren van bedrijfsprocessen in de logistiek, HR, verkoop, marketing, financiën, managementinformatie en inkoop. Je bent dan ook erg gewild als jong, talentvol en ervaren in SAP & bedrijfsprocessen!

Wat kun je met het traineeship?

Honderden talentvolle, jonge trainees zijn je voorgegaan. Allen zijn inmiddels geholpen met het lanceren van hun carrière als business analist, consultant, data scientist, BI-specialist, low-code developer of een andere expertise. Zo kan jij bijvoorbeeld aan de slag met de ontwikkeling van nieuwe applicaties in de zorg, de automatisering van magazijnen met robotics of het inrichten van nieuwe processen bij een finance-afdeling. Je kiest de carrière waar jij gelukkig van wordt!

Blijft het daarbij? Nee, want veel van onze trainees groeien in drie tot vijf jaar door naar een andere rol, zoals teamleider of manager. Of ze gaan voor zichzelf aan de slag. The sky is the limit!

Hoe ziet het traineeship eruit?

Wanneer je start bij iTrainee, begin je met een uitdagende opleiding; in de eerste drie maanden volg je SAP-college onder begeleiding van ervaren trainers. Dit sluit mooi aan bij de studie(s) die je net hebt afgerond. Je leert de bedrijfskundige kant van IT kennen en doet ervaring op met de technische kant van de software. Daarnaast werk je aan je soft skills. Dit zijn de vaardigheden die handig van pas komen op de werkvloer of bij klanten. Denk aan het vermogen om samen te werken in teams, feedback te geven, te overtuigen en te plannen & organiseren.

Matching & specialisatie

Dé perfecte match is alles wat telt voor ons! Gedurende je traineeship gaan we op zoek naar een werkgever die past bij jouw voorkeuren. We kijken naar je droombaan, de locatie, branche, richting en natuurlijk de bedrijfscultuur die het beste bij je past. Als we een match hebben gevonden en de kennismaking bevalt aan beide kanten, dan stellen we samen met je opdrachtgever een opleidingsplan op.

Specialisatie

Afhankelijk van je functie ga jij je specialiseren in een bepaalde richting. Tijdens deze specialisatie leer je de fijne kneepjes van het vak. Dit traject is voor iedere trainee net even anders. Voor sommige functies moet je mogelijk ook aanvullende certificaten halen. Ben je klaar met je specialisatie? Dan ga je voor de rest van je traineeship fulltime aan de slag bij je opdrachtgever. In totaal duurt deze periode 15 maanden.

Bij je specialisatie kun je kiezen voor een specialisatie in HRM, finance, BI, logistiek of een ander domein. Naast deze richtingen bieden we ook een specialisatie in low-code developing aan. Tijdens deze specialisatie leer je om op een snelle en laagdrempelige manier applicaties te ontwikkelen, in nauwe samenwerking met gebruikers van de applicatie. Waarom is deze specialisatie interessant? Omdat de toepassing van low-code snel groeit binnen het bedrijfsleven. Daardoor neemt ook de vraag toe naar talentvolle mensen die deze nieuwe vorm van applicatieontwikkeling beheersen.

Welke opleiding heb je gevolgd?

Je hebt je bachelor- of masterdiploma op zak en succesvol afgerond. Het is daarnaast ook handig als je een bedrijfskundige, financiële, logistieke of organisatorische studie gevolgd hebt.

Niet alleen voor IT’ers

Voor ons traineeship heb je geen specifieke IT-vooropleiding nodig. Het kan natuurlijk geen kwaad, maar het is niet nodig. Een sterke bèta-aanleg en interesse in het IT-veld zijn veel belangrijker. In ieder geval testen we je vooraf om er zeker van te zijn dat je voldoende capaciteiten hebt om de opleiding te volgen en of je de motivatie hebt om in IT te werken. Wij leren je de rest.

Waarom zou je voor iTrainee kiezen?

Tijdens ons traineeship krijg je de kans om te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen en bieden we je de mogelijkheid om je hierin te specialiseren. Daarnaast ontwikkel je vaardigheden die van pas komen op de werkvloer – zoals feedback geven en leren omgaan met conflicten – en zorgen we voor een zachte landing bij een werkgever die écht bij jou past. Als SAP deskundige ben je erg gewild op de arbeidsmarkt en kent jouw vakgebied veel doorgroeimogelijkheden!

Samen vinden we jouw match!

Samen gaan we op zoek naar de beste baan en werkgever op basis van jouw eisen, behoeften en wensen. Je kickstart je carrière, maar met een zachte landing bij een van onze partners die bij je past.

Jouw ontwikkeling staat op één

Je krijgt alle handvatten die je nodig hebt om je hard- en softskills te ontwikkelen, met het oog op jouw toekomst en carrièremogelijkheden.

Je wordt begeleid van begin tot eind

We begrijpen hoe lastig de stap van studie naar een eerste baan is, daarom begeleiden we jou in je keuzes en krijg je een coach bij wie je altijd terecht kunt.

En nu?

Denk je: dat is iets voor mij? En wil je weten of je in aanmerking komt voor een traineeship bij iTrainee? Doe de test!

Heb je nog vragen, of wil je even langskomen voor een kennismaking? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze Recruiter Ivo: +31 6 55 55 28 39 of email naar recruitment@itrainee.nl

Op onze website lees je alles nog eens terug en bekijk je enkele persoonlijke verhalen van onze trainees: www.itrainee.nl/kennis-en-ervaringen

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan hier direct!

Meer weten over een traineeship?Do you want to know more about a traineeship?

Praat direct met ImkeTalk directly to Imke

Op zoek naar SAP consultants?Are you looking for SAP consultants?

Praat direct met CecileTalk directly to Cecile

Kunnen we je ergens mee helpen?Can we help you with anything?