>Solliciteer nu

De Beste SAP-consultants

iTrainee geeft zorgvuldig geselecteerde, talentvolle afgestudeerden een kickstart van hun SAP-carrière waarmee ze direct van waarde zijn voor jouw bedrijf. Met een hoogwaardig en intensief opleidingsprogramma waarin ze in een functionele en/of technische richting worden opgeleid, methoden & technieken leren en sociale vaardigheden opdoen. Zorgvuldig afgestemd op jouw wensen.

Op zoek naar uitbreiding van je SAP-team?

Haal de allerbeste talenten in huis

 

Direct van waarde

De SAP-wereld verandert razendsnel. Je hebt niet alleen te maken met migratie naar de cloud en technologische vernieuwingen als IoT en AI, maar ook met de wens om agile te werken. Je zoekt niet alleen naar uitbreiding van je team, maar vooral naar verjonging van dat team. Naar jonge talenten die zijn opgegroeid met deze ontwikkelingen en mee gaan helpen de toekomst vorm te geven.

Daarom leiden we bij iTrainee jonge, getalenteerde mensen op tot veelzijdige SAP-consultants. High potentials die na een opleiding, onder onze begeleiding, 15 maanden bij je aan de slag gaan met een dienstverband in het vooruitzicht.

iTrainee heeft al honderden mensen opgeleid en vele opdrachtgevers blij gemaakt met goede en complete SAP-consultants. Ben jij de volgende?

 

Onze focus op SAP

Liever perfect in één ding, dan goed in meerdere dingen. En wij zijn graag de allerbeste! Daarom leiden we alleen SAP-consultants op. Maar dan wel de allerbeste. High potentials die perfect passen bij het bedrijf waar ze gaan werken. Zodat ze ook daar weer gaan behoren tot de allerbesten.

Diepgang

Onze opleiding behoort tot de beste in de markt. Technisch, functioneel en qua vaardigheden.

Specialisatie

Logistiek? Finance? Low-code? Of big data en analytics? We passen de training aan op jouw behoefte.

Vernieuwing

Onze trainees zijn opgegroeid met de nieuwste technologieën en zijn gewend om agile te werken.

Waar moet je beginnen als je zelf jonge talenten wilt scouten en opleiden voor je SAP-team? Lees nu de elf adviezen waar je op moet letten bij het opzetten van een goed wervings- en opleidingsprogramma.

 Zo werkt het

Ons opleidingsprogramma is een combinatie van standaardmodules en maatwerk voor de opdrachtgever waar een trainee aan de slag gaat. Met technische en functionele opleidingen en training van communicatieve vaardigheden. In 18 maanden naar een topbaan!

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom gerust langs voor een kop koffie!

Onze opdrachtgevers

Ex-trainees van iTrainee kom je overal tegen. Bij bekende multinationals en grote non-profit instellingen, maar ook bij bekende consultancy bedrijven gespecialiseerd in SAP.

Een mooie toekomst met SAP en low-code

ASML logo
CTAC logo
Deloitte logo
Gazelle logo
Hema logo
Ideo logo
Koninklijke landmacht
Mammoet logo
Medtronic logo
My Brand logo
Nationale Nederlanden logo
Rabobank logo
Simac logo

Meer weten over een traineeship?Do you want to know more about a traineeship?

Praat direct met ImkeTalk directly to Imke

Op zoek naar SAP consultants?Are you looking for SAP consultants?

Praat direct met CecileTalk directly to Cecile

Kunnen we je ergens mee helpen?Can we help you with anything?