>Solliciteer nu

Alleen voor Toptalenten

Met ons traineeprogramma lanceren we jouw carrière waarmee je direct van waarde bent voor Nederlandse topbedrijven. Dat doen we met een hoogwaardig opleidingsprogramma dat zorgvuldig is afgestemd op jouw talenten en vaardigheden. Waarna je, onder onze begeleiding, aan de slag gaat bij het bedrijf dat het beste bij jouw keuze past. Met een dienstverband in het vooruitzicht.

Kun jij die uitdaging aan?

Lanceer jouw carrière!

Waarom iTrainee?

Omdat we van gelukkige mensen houden! Van talenten die het maximale uit zichzelf halen, met een waardevolle carrièrestart waaruit ze oprecht plezier halen.

Hoe doen we dat?

Met een training in technische & bedrijfskundig kennis en soft skills en een trainee periode van 15 maanden onder intensieve begeleiding.

Het resultaat?

Een topbaan bij een topbedrijf, waar je direct het verschil kunt maken. En succesvolle start van een mooie carrière in het bedrijfsleven.

Topbedrijven waar je aan de slag kunt:

ASML logo
CTAC logo
Deloitte logo
Gazelle logo
Hema logo
Ideo logo
Koninklijke landmacht
Mammoet logo
Medtronic logo
My Brand logo
Nationale Nederlanden logo
Rabobank logo
Simac logo

Jouw springplank

Je bent talentvol, nieuwsgierig, ambitieus en op zoek naar een carrièrestart waarin jij je direct kunt laten zien. Op een plek waar je je snel kunt doorontwikkelen. Aanbiedingen genoeg, maar hoe maak je de beste keuze? Waar kun je het meeste leren? Wat voor soort werk past het beste bij jou? En waar word jij echt gelukkig van? De antwoorden op die vragen vind je niet op de universiteit, social media of vacaturesites.

iTrainee helpt je om jouw carrière succesvol te lanceren. Met ons traineeship maak je kennis met verschillende bedrijfskundige en/of technische richtingen van IT en werk je aan je soft skills – zoals feedback geven en leren omgaan met conflicten. Vervolgens helpen we jou om een specialisatie te kiezen in een bepaald domein zoals HRM, finance, BI of logistiek, en ga je aan de slag bij een bedrijf dat écht goed past bij jouw wensen en ambities.

iTrainee heeft al honderden talentvolle jonge mensen geholpen om hun carrière te lanceren. Durf jij de selectie ook aan?

Lees hier meer over het traineeprogramma

Ben je benieuwd wat ons traineeprogramma inhoudt? Ontdek in de brochure wat je te wachten staat – van het eerste contact tot een vaste baan. Leer wat je kunt met dit traineeship. Hoe het selectieproces en het opleidingsprogramma eruitzien. En hoe we jou helpen om de stap te zetten naar een topbaan.

Onze focus op IT

Liever perfect in één ding, dan goed in meerdere dingen. En wij zijn graag de allerbeste! Daarom ligt de focus van ons traineeship op IT. Ieder vakgebied heeft raakvlakken met IT. Daarom heb je bij veel bedrijven een streepje voor als je kennis hebt van IT. Die kennis komt dus niet alleen van pas als je softwaredeveloper wilt worden, maar ook als je bijvoorbeeld een bedrijfskundige kant op wilt.

Perspectief

Met IT-kennis kun je overal terecht: van HR tot logistiek, finance, productie en sales.

Innovatie

Bij IT ben je continu bezig met nieuwe innovaties, zoals data science en low-code.

Toekomst

Kennis van IT biedt carrièrekansen bij topbedrijven wereldwijd met uiteenlopende bedrijfsprocessen.

 Zo werkt het

Ons opleidingsprogramma is een combinatie van standaardmodules en maatwerk voor de opdrachtgever waar je als trainee aan de slag gaat. Met technische en bedrijfskundige opleidingen en training van communicatieve vaardigheden. In no time naar een topbaan!

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom gerust langs voor een kop koffie!

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd waar onze trainees terechtkomen? Of wanneer je in aanmerking komt voor het traineeship? Wat je ook wilt weten over ons traineeship, onze FAQ helpt je om snel en gemakkelijk het antwoord te vinden op al je vragen. 

Meer weten over een traineeship?Do you want to know more about a traineeship?

Praat direct met ImkeTalk directly to Imke

Op zoek naar SAP consultants?Are you looking for SAP consultants?

Praat direct met CecileTalk directly to Cecile

Kunnen we je ergens mee helpen?Can we help you with anything?