Alleen voor toptalenten

Ons traineeprogramma geeft je een kickstart van jouw carrière waarmee je direct van waarde bent voor bedrijven die verlegen zitten om goede SAP-consultants. Met een hoogwaardig en intensief opleidingsprogramma, zorgvuldig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever waar jij het beste mee matcht. Waarna je, onder onze begeleiding, aan de slag gaat bij het bedrijf van jouw keuze. Met een dienstverband in het vooruitzicht.

Kun jij die uitdaging aan?

Doe de test!

Voor een mooie SAP-toekomst!

Waarom iTrainee?

Omdat we van gelukkige mensen houden! Van talenten die het maximale uit zichzelf halen, met een waardevolle carrièrestart waaruit ze oprecht plezier halen.

Hoe doen we dat?

Met een training in technische & functionele kennis en soft skills en een trainee periode van 15 maanden onder intensieve begeleiding.

Het resultaat?

Een topbaan bij een topbedrijf, waar je direct het verschil kunt maken. En een mooie carrière in SAP, de meest gebruikte bedrijfssoftware ter wereld.

Van het eerste contact tot een topbaan!

Jouw springplank

Je bent talentvol, nieuwsgierig, ambitieus, geïnteresseerd in ICT en op zoek naar een carrièrestart waarin je direct kunt laten zien wat je in huis hebt. Op een plek waar je je snel kunt doorontwikkelen. Aanbiedingen genoeg, maar hoe maak je de beste keuze? Waar kun je het meeste leren? Wat voor soort werk past het beste bij jou? En het allerbelangrijkste: waar word jij echt gelukkig van?

iTrainee helpt je bij deze zoektocht en geeft je carrière een succesvolle kickstart. Met een traineeprogramma voor SAP, de meest gebruikte bedrijfssoftware ter wereld. Je specialiseert je in een functionele en/of technische richting en werkt aan je consultancyvaardigheden. En we gaan op zoek naar een passende opdrachtgever die aansluit bij jouw voorkeuren.

iTrainee was al voor honderden talentvolle jonge mensen de springplank voor hun carrière. Durf jij de selectie ook aan?

Ben je benieuwd wat ons SAP-traineeship inhoudt? Ontdek in het trainingsprogramma wat je te wachten staat – van het eerste contact tot een vaste baan. Leer wat je kunt met dit traineeship. Hoe het selectieproces en het opleidingsprogramma eruitzien. En hoe we jou helpen om de stap te zetten naar een topbaan.

Onze focus op SAP

Liever perfect in één ding, dan goed in meerdere dingen. En wij zijn graag de allerbeste! Daarom leiden we alleen SAP-consultants op. Maar dan wel de allerbeste. High potentials die perfect passen bij het bedrijf waar ze gaan werken. Zodat ze ook daar weer gaan behoren tot de allerbesten.

Marktleider

Kennis van SAP, een van de grootste softwarebedrijven ter wereld, is enorm waardevol.

Innovatie

SAP zet nieuwe standaarden als het gaat om procesoptimalisatie, big data en data science.

Toekomst

Kennis van SAP biedt carrièrekansen bij top (advies)bedrijven wereldwijd.

 Zo werkt het

Ons opleidingsprogramma is een combinatie van standaardmodules en maatwerk voor de opdrachtgever waar een trainee aan de slag gaat. Met technische en functionele opleidingen en training van communicatieve vaardigheden. In no time naar een topbaan!

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom gerust langs voor een kop koffie!

SAP Secrets

Met eigen ogen de wereld van SAP aanschouwen en begrijpen waarom daar je toekomst ligt? Regelmatig bezoeken we het SAP experience center. Schrijf je in en ga een keer mee.

Topbedrijven waar je aan de slag kunt:

Meer weten over een traineeship?

Praat direct met Anouk

Op zoek naar SAP consultants?

Praat direct met Cecile

Kunnen we je ergens mee helpen?