Alleen voor toptalenten

Ons traineeprogramma geeft je een kickstart van jouw carrière waarmee je direct van waarde bent voor bedrijven die verlegen zitten om goede SAP-consultants. Met een hoogwaardig en intensief opleidingsprogramma, zorgvuldig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever waar jij het beste mee matcht. Waarna je, onder onze begeleiding, aan de slag gaat bij het bedrijf van jouw keuze. Met een dienstverband in het vooruitzicht.

Kun jij die uitdaging aan?

Doe de test!

Voor een mooie SAP-toekomst!

Waarom iTrainee?

Omdat we van gelukkige mensen houden! Van talenten die het maximale uit zichzelf halen, met een waardevolle carrièrestart waaruit ze oprecht plezier halen.

help geel - Voor studenten

Hoe doen we dat?

Met een training in technische & functionele kennis en soft skills en een trainee periode van 15 maanden onder intensieve begeleiding.

co founder geel - Voor studenten

Het resultaat?

Een topbaan bij een topbedrijf, waar je direct het verschil kunt maken. En een mooie carrière in SAP, de meest gebruikte bedrijfssoftware ter wereld.

solution geel - Voor studenten

Een mooie toekomst met
SAP en low-code

Jouw springplank

Je bent talentvol, nieuwsgierig, ambitieus, geïnteresseerd in ICT en op zoek naar een carrièrestart waarin je direct kunt laten zien wat je in huis hebt. Op een plek waar je je snel kunt doorontwikkelen. Aanbiedingen genoeg, maar hoe maak je de beste keuze? Waar kun je het meeste leren? Wat voor soort werk past het beste bij jou? En het allerbelangrijkste: waar word jij echt gelukkig van?

iTrainee helpt je bij deze zoektocht en geeft je carrière een succesvolle kickstart. Met een traineeprogramma voor SAP, de meest gebruikte bedrijfssoftware ter wereld. Je specialiseert je in een functionele en/of technische richting en werkt aan je consultancyvaardigheden. En we gaan op zoek naar een passende opdrachtgever die aansluit bij jouw voorkeuren.

iTrainee was al voor honderden talentvolle jonge mensen de springplank voor hun carrière. Durf jij de selectie ook aan?

Lees hier meer over het traineeprogramma

Ben je benieuwd wat ons SAP-traineeship inhoudt? Ontdek in de brochure wat je te wachten staat – van het eerste contact tot een vaste baan. Leer wat je kunt met dit traineeship. Hoe het selectieproces en het opleidingsprogramma eruitzien. En hoe we jou helpen om de stap te zetten naar een topbaan.

brochure studenten

Onze focus op SAP

Liever perfect in één ding, dan goed in meerdere dingen. En wij zijn graag de allerbeste! Daarom leiden we alleen SAP-consultants op. Maar dan wel de allerbeste. High potentials die perfect passen bij het bedrijf waar ze gaan werken. Zodat ze ook daar weer gaan behoren tot de allerbesten.

sponsored - Voor studenten

Marktleider

Kennis van SAP, een van de grootste softwarebedrijven ter wereld, is enorm waardevol.

solution wit - Voor studenten

Innovatie

SAP zet nieuwe standaarden als het gaat om procesoptimalisatie, big data, AI en low-code.

contract - Voor studenten

Toekomst

Kennis van SAP biedt carrièrekansen bij top (advies)bedrijven wereldwijd.

 Zo werkt het

Ons opleidingsprogramma is een combinatie van standaardmodules en maatwerk voor de opdrachtgever waar een trainee aan de slag gaat. Met technische en functionele opleidingen en training van communicatieve vaardigheden. In no time naar een topbaan!

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom gerust langs voor een kop koffie!

Bierfles koffiemok nieuwe combi hr zwartemok etikette 1 - Voor studenten

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd wat een SAP Consultant doet? Of wanneer je in aanmerking komt voor het traineeship? Wat je ook wilt weten over ons traineeship, onze FAQ helpt je om snel en gemakkelijk het antwoord te vinden op al je vragen. 

Topbedrijven waar je aan de slag kunt:

Nationale Nederlanden logo zwart wit
Deloitte logo zwart wit
CTAC logo zwart wit
ASML logo zwart wit
myBrand logo zwart wit
Mammoet logo zwart wit
Rabobank logo zwart wit
Heineken logo zwart wit
Medtronic logo zwart wit
Koninklijke landmacht logo
BAM logo zwart wit
Gazelle logo zwart wit
Hema logo zwart wit
Stedin.net logo zwart wit
ideo logo zwart wit

Meer weten over een traineeship?

Praat direct met Marloes

Op zoek naar SAP consultants?

Praat direct met Cecile

Kunnen we je ergens mee helpen?